👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy był cytat jednego z zawodników paraolimpijskich:
- Nie jestem niepełnosprawny, po prostu nie mam nóg.
Szacunek dla tych ludzi.
Szacunek dla tych ludzi.
Szczerze mówiąc to wolałbym pojechać na paraolimpiadę niż normalną olimpiadę. Właśnie przez szacunek dla tych ludzi

Szczerze, nie chciałbym żyć, jakbym nie miał nóg.
Od jutra idę biegać
Od jutra idę biegać

BongMan napisał/a:
Najlepszy był cytat jednego z zawodników paraolimpijskich:
Szacunek dla tych ludzi.
Ten zawdonik o którym mowisz to Oscar Pistorius czy jakos tak, wywolal spora burze w swiecie sportu przez to ze chcial (i z tego co wiem nadal chce) na protezach startowac w zawodach ze zdrowymi zawodnikami.
Osobiście uważam, że jesli ktoś zamiast nóg ma węglowe spręzyny pozwalające wydłużyc skok a tym samym poprawić w sposób nienaturalny możliwości zawodnika to paranoja i obraza dla zawodników którzy mieliby startować razem z osoba która pomimo własnego dramatu jakim jest strata obu kończyn, jest jednak w swoisty sposób poprawiona....
Wiec cytat według mnie mocno nietrafiony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie