Niektórzy twierdzą, że paraolimpiada jest ważniejsza od olimpiady, bo uczestnicy musieli pokonać więcej trudności aby się tam dostać. Czy dla was taki argument ma ręce i nogi?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nolder napisał/a:
Czy dla was taki argument ma ręce i nogi?
Tak, ma.
Można się nabijać z krzywdy ludzkiej, ale zdobyć medal nie mając ręki lub nogi to jest coś.
A jedną z trudności-kto wie czy nie największą- nie jest kalectwo tylko zdobycie funduszy.
Cytat:
nie jest kalectwo tylko zdobycie funduszy.
nigdy nie widziałeś, jak kolesie na wózkach inwalidzkich napadają na bank?
@up - nie, bo banki są zabezpieczone tym, że nie mają podjazdów.
konto usunięte
2012-08-17, 21:26
orzeszwmorde napisał/a:
Tak, ma.
Można się nabijać z krzywdy ludzkiej, ale zdobyć medal nie mając ręki lub nogi to jest coś.
Tyle w tym temacie
konto usunięte
2012-08-17, 21:54
Zapytano niewidomego czy może może brać udział w biegu przez płotki
- Nie widzę przeszkód - odpowiedział
konto usunięte
2012-08-17, 22:52
I to jest sadistic jaki lubie
konto usunięte
2012-08-17, 23:14
a ja myślałem, że decyduje ślepy traf...
konto usunięte
2012-08-17, 23:57
Wczoraj w rozmowachw toku dziewczyna bez rąk i nóg:
- Mogłabym na palcach zliczyc rzeczy, których nie potrafie zrobić.
Co jest lepszego od złota w paraolimpiadzie?
Możliwość chodzenia.
Oscar Pistorius, biegacz z RPA, bez nóg- startował w normalnych Igrzyskach, co wg innych biegaczy było nieuczciwe- wszak nie musiał poswięcać czasu na trenowanie niektórych partii mięśni, przez co teoretycznie mógł osiągać lepsze wyniki.
Fajnie że są Igrzyska paraolimpjiskie, co z tego, skoro nikt nie będzie tego oglądał...
konto usunięte
2012-08-18, 16:24