Znając baby pewnie utonęły bo zamiast się odpiąć to dalej darły mordę pod wodą
przeżyły, a film jest już dosyc stary (wg reddita ma co najmniej 3 lata)
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
Baronessa napisał/a:
Bezmyślne c🤬y. Ha ha, zaraz utonę, ale śmieszne...
Bezmyślne bo co.Oprocz oceniania jestes w stanie eudukqc coś wiecej
Ja bardziej od utonięcia bałbym się tego że to ocean i raczej do góry już bym się nie wzbił, a c🤬j wie co pływa podemną
Na na na nanananananaana

Na na na nanananananaana
Pływałem na tym, i też gość tak zwalniał żeby nóżki zamoczyć, ale znajoma miała lepiej- zabrakło w lodzi paliwa, spadochron z nią opadł, i nakrył ją szmatą. Miała dużo szczęścia, że jakoś się wyplątała. Oczywiście kamizelka pomogła.
Baronessa napisał/a:
Bezmyślne c🤬y. Ha ha, zaraz utonę, ale śmieszne...
Widać że jesteś kompletnym kretynem, ta atrakcja polega na tym że lecisz za motorówka, później ona zwalnia spadochron opada tak że ludzie dotykają nogami tafli wody a później znów się unoszą, tutaj coś się odwalilo ale na pewne wina nie jest po stronie dziewczyn
chorym napisał/a:
Znając baby pewnie utonęły bo zamiast się odpiąć to dalej darły mordę pod wodą
prędzej byś się zesrał niż pod takim napływem wody odpiął ten karabińczyk to raz a dwa niczym dotarło by do ciebie co się odj🤬o miałbyś już drogi oddechowe pełne morskiej wody, tak jak już ktoś napisał one się nie spodziewały że zatoną, miały tylko nogami posmyrać tafli wody dlatego się tak darły
Cymesowy napisał/a:
prędzej byś się zesrał niż pod takim napływem wody odpiął ten karabińczyk to raz a dwa niczym dotarło by do ciebie co się odj🤬o miałbyś już drogi oddechowe pełne morskiej wody, tak jak już ktoś napisał one się nie spodziewały że zatoną, miały tylko nogami posmyrać tafli wody dlatego się tak darły
Jak mi kupisz bilet na wakacje i taką atrakcje to Ci zademonstruję że się da