👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic dziwnego nie widzę. Był taki niemrawy i bez energii to go podładowali i tyle.

najlepsze jest to że on to zrobił specjalnie
zobaczył że jest blisko a to se dotknie

Jeszcze troche i słonie bedą na święta sobie bednarki same montowały na dupie
oglądałem dokument kiedyś o indyjskich słoniach i byłem zaskoczony, bo okazuje się że słonie w indiach traktowane są bardzo dobrze, dla nich słoń to coś jak dla naszego rolnika jakiś drogi traktor, ich życie jest więcej warte niż człowieka, taki słoń ma dużo lepsze życie niż w europejskim cyrku
Słonia to musiało dobrze trzepnąć bo ma bardzo małą różnice potencjałów w porównaniu do człowieka
Marcinqqq napisał/a:
oglądałem dokument kiedyś o indyjskich słoniach i byłem zaskoczony, bo okazuje się że słonie w indiach traktowane są bardzo dobrze, dla nich słoń to coś jak dla naszego rolnika jakiś drogi traktor, ich życie jest więcej warte niż człowieka, taki słoń ma dużo lepsze życie niż w europejskim cyrku
To chyba Cejrowskiego oglądałeś, bo tylko on takie głupoty wygaduje. Słonie są zniewalane, łamie się ich psychikę. Masz internet to chyba powinieneś bez problemu znaleźć o tym informacje.
Pfciuki napisał/a:
To chyba Cejrowskiego oglądałeś, bo tylko on takie głupoty wygaduje. Słonie są zniewalane, łamie się ich psychikę. Masz internet to chyba powinieneś bez problemu znaleźć o tym informacje.
Chyba twoją psychikę złamali.Nie wszędzie jest na świecie cyrk
BarmanInternetu napisał/a:
Chyba twoją psychikę złamali.Nie wszędzie jest na świecie cyrk
Kolejny internetowy behawiorysta. Jak wytrenujesz jakiekolwiek zwierzę i cokolwiek się dowiesz na temat pracy z nimi to możemy wrócić do rozmowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie