👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba wszystkie najlepsze gleby zeszłego sezonu się pojawiły, piwo masz, ale od wypadków wolę jazdę slide'em.

moim zdaniem jednak lepsze są milimetrowe odległości między zawodnikami w zakrętach przy dużych prędkościach - nie było tego za dużo, ale jednak

Po innych "sportowców" po takim wypadku musiał by helikopter przylecieć, a Ci wstają i pewnie by dalej jechali gdyby nie to że motocykle rozbite

sam ślizg to nic takiego w dobrym stroju, najgorzej to patrzy się na highside'y..
Ich upadki i reakcja po nich.. aż mi się piłkarze przypomnieli i okrutne faule

Dawno juz nie ogladalem zadnego wyscigu z serii MotoGP, ale dobrze wiedziec, ze Rossi dalej w formie

dobrze że mają poduszki powietrzne z tyłu za karkiem bo pare osób by sobie złamało
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie