📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Od razu widać ruską mentalność. Do niedawna u nas też samochód był wyznacznikiem pozycji społecznej. Na szczęście już nie jest.
Land Cruiser to samochód lokalnego watażki. W stolicy tylko G-klasa. Poziom wyżej już tylko opancerzone, a te zaczynają się nawet od dyskretnej E-klasy.
Land Cruiser to samochód lokalnego watażki. W stolicy tylko G-klasa. Poziom wyżej już tylko opancerzone, a te zaczynają się nawet od dyskretnej E-klasy.
smc napisał/a:
Od razu widać ruską mentalność. Do niedawna u nas też samochód był wyznacznikiem pozycji społecznej. Na szczęście już nie jest.
Ruski w Nowej Zelandii?

JoSeed napisał/a:
73 lata i naebana? Ma zdrowie...
Dłużej niż do śmierci nie będzie popijać.
73 lata to jeszcze młody wiek.

Nie wiem jak tam w Nowej Zelandii, ale ruskie babuszki chleją do co najmniej setki.
Tak je samogon konserwuje.

smc napisał/a:
Najbogatsi ludzie nie jeżdżą ostentacyjnie drogimi samochodami bo nie mają takiej potrzeby. Drogie zabawki są dla nowobogackich wieśniaków. Land Cruiser to wybór dla kogoś kto chce mieć dobry wygodny pojazd, brak kłopotów przez najbliższe 10 lat i nie rzucać się w oczy.
Dlatego napisałem o dyskretnej E-klasie, opancerzenia nie widać na pierwszy rzut oka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie