👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pacjenci w samochodach o kolorze alaska metalik, są jak klienci baru bez krawatu

co do chuya wafla znaczy po polsku zajechać komuś parking? ja rozumiem ze sporo ludzi zza wschodniej granicy ale moglibyscie tez do k.. tłumaczyc na polski.
Hahaha, śmieszny typ, podszedł do gościa i krzyczy żeby się odsuną, i jeszcze to "kto tak do mnie mówi?", Dobry jest, ciepłe piwo dla niego!
htp napisał/a:
Ukraińcy ukradli ci przecinek przed "że"
Właśnie tak było, Ukraińcy przerabiają słowniki t9 w telefonach komórkowych i nie ma słowa „że”
I dlatego zawsze mam motylka w kieszeni jeden ruch i okularnika by nie bylo
Ten gość w okularach. Do tego z Zabrza. Co trzepał sobie na klatce schodowej. Jak dzieci widział.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie