👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up brylant
I z pustym portfelem
I z pustym portfelem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
nie kierowcą a sternikiem...
znowu pomyliła gaz z hamulcem ??
ja nie wiem co te baby mają z błędnikiem, nie czują nie widzą, a to temu trzeba je tak posuwać mocno by coś poczuły hahaha
ja nie wiem co te baby mają z błędnikiem, nie czują nie widzą, a to temu trzeba je tak posuwać mocno by coś poczuły hahaha

Jejku jaki kulturalny opis.
Zawsze tylko "zmywarki i baby" a tutaj "dla Pań". Chyba się zakochałam

bansheex napisał/a:
Jejku jaki kulturalny opis. Zawsze tylko "zmywarki i baby" a tutaj "dla Pań". Chyba się zakochałam
Dobra, jak już się zakochałaś, to wracaj do garów.
Hetman_Wielki napisał/a:
spoko że w motorówce masz gaz i hamulec ^ wciskasz gaz i płynie do przodu wciskając hamulec staje w miejscu jak samochód yhy ^^^^
Adae napisał/a:
Sterowal facet. Chcial przykozaczyc przy dupeczce.
Lepiej tak nie pisz bo okaże się, że facet za kółkiem w równym stopniu co babka jest cipą. W sumie, codziennie widzę męskie niedojebki za kierownicą, kiedyś zacznę sobie to segregować i wynik może być dla niektórych zaskakujący

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie