Dużo tam cz🤬chów, auta pewnie kradzione albo z handlu narkotykami
Na drodze się nie leży a na aucie się nie siedzi. Ale w sumie to zwierzęta ich się nie nauczy
Zastanawiałem się: "skąd te niggery mają na to hajs", ale nie minęło kilka sekund, a sadol już mnie oświecił.
Najpierw op🤬lają te sklepy, k🤬ią się, handlują narkotykami, napadają na ludzi i robią c🤬jowy rap.
Najpierw op🤬lają te sklepy, k🤬ią się, handlują narkotykami, napadają na ludzi i robią c🤬jowy rap.
Szary_Jeleń napisał/a:
To nie tak. Kasa zarobiona w powyższe sposoby idzie na prochy i inne rozrywki. Zakup karocy wymaga zbyt dużo wysiłku ze wszystkimi formalnościami, tak więc bryki się kradnie.Zastanawiałem się: "skąd te niggery mają na to hajs", ale nie minęło kilka sekund, a sadol już mnie oświecił.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
To nie tak. Kasa zarobiona w powyższe sposoby idzie na prochy i inne rozrywki. Zakup karocy wymaga zbyt dużo wysiłku ze wszystkimi formalnościami, tak więc bryki się kradnie.
No tak, ja głupi założyłem, że cz🤬chy te samochody kupują...
M883 napisał/a:
A biedota patrzy
A jeszcze większa biedota ogłada bo nawet nikt by ich nie zaprosił z sadoli na taki event. Pa rabocie za 3 koła do domu kobyle słuchać.
Typiara która wypadła z okna chyba coś zgubiła czarny podbiegł żeby zajebac ale przyswirowal i oddał
Szary_Jeleń napisał/a:
Zastanawiałem się: "skąd te niggery mają na to hajs", ale nie minęło kilka sekund, a sadol już mnie oświecił.
Skąd cz🤬chy maja pieniądze ? Tradycyjnie utrzymują się z rozbojów i rabunków., handlu narkotykami i stręczycielstwa swoich czarnych sióstr.