to może jakiś fan szachów
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Cala jego rodzina przez ostatnie 50 lat auta widziala tylko na plakatach propagandowych komunistycznej partii albo jak komisarz partyjny przyjechal do wsi, razy w roku. Oni mentalnie nie sa przygotowani do takiego skoku cywilizacyjnego. Raczki maja sprytne, ale zaawansowanej techniki ni c🤬ja nie ogarniaja.
Chińczyki nie trawią mleka i nie potrafią prowadzić pojazdów mechanicznych
w pierwszej chwili myślę, zaraz jaka p🤬da, nie chcę mu się wysiadać z samochodu to sobie przesuwa, ale potem się okazało że faktycznie p🤬da

nie obrażaj p🤬dy, co ty sadola nie przeglądasz ?, na takich jest nowe określenie „typowy halmanek”
Prawie dwie minuty c🤬jangi, samochód rozj🤬y tylko po to żeby powrócić do stanu początkowego. Typowy chiński "kierowca", gorzej niż baba w cywilizowanym kraju. J🤬e roboty do szycia podróbek Adidasa w c🤬jowych warunkach bez bhp ani bez przestrzegania praw człowieka. Kierownik przyjdzie, pokaże palcem i powie "Szyj buty żółtku przez 12 h za miskę ryżu, a tylko wstaniesz od warsztatu na 2 minuty to masz potrącone 50 groszy z 60 groszowej dniówki" .Wtedy chinol wie i działa jak należy. A dać im wolną rękę... Widać jak to się kończy. Oni chyba muszą i lubią mieć batoga nad dupskiem.
Jaka p🤬da? no more troche sprzęgła spiłował. Tak to git poustawiał, 2 auta tam zaparkujesz
Zamiast j🤬 po gościu, który cofając nie zauważył małej betonowej kulki lepiej się zastanowić co za c🤬j ustawia takie wyp🤬y na podjeździe? Jakby to były donice, jak obok, to bez problemu by zauważył. Tak samo gdyby to były wyższe słupki. Albo gdyby to nie był podjazd z zaparkowanym samochodem obok. No ale łatwiej cisnąć z gościa, bo przecież mógł się domyślić, mieć oczy w dupie, kupić auto z systemem kilku kamer do parkowania albo w ogóle wyjść i chodzić w około samochodu oglądając czy na pewno o nic nie zaczepi