Ale ta co schodziła na rower tu nie pasuje: się nie wywaliła, i nawet fajnie to wygląda. Tyle że oglądanie popisów to na Sriktoka, na Sadolu proszę same zacne faile!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Dziobal123 napisał/a:
Ten co skoczył na lampę to mi nawet zaimponował...
mi ten czwarty, co zaj🤬 kręgosłupem o schodki

Dla mnie imponują rowerowe c🤬le ubrane w damskie obcisłe laikry. Pedalarze udają kolarzy a tak naprawdę są ostrymi zwyrolami paradując W takim stroju po ulicach.
switupl napisał/a:
Co ta krowa odp🤬la?
Jest napisane w tytule... Parkour.
Ok, lot na lampę jest ok, ale mam inny finał: facet leci na lampę z 5-6 metrów, chwyta się., zwija do wysokości 3/4 lampy... Lampa się urywa, z gościem leci na łeb motoc🤬jka, c🤬jek uderza w hulajgoc🤬jka, a ten z lampy obijając się o lusterko samochodowe, wali najpierw łbem w metalowa rurkę a potem w beton i rozbija się wylewając mózgownicę na wszystkie strony. A przy okazji metalowa rurka zdejmuje z planszy jakiegoś staruszka z laską idącego do sklepu...
[ Dodano: 2025-05-28, 22:10 ]
Lepsza wersja
[ Dodano: 2025-05-28, 22:10 ]
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Jest napisane w tytule... Parkour.
Jebac_pedalarzy napisał/a:
Dla mnie imponują rowerowe c🤬le ubrane w damskie obcisłe laikry. Pedalarze udają kolarzy a tak naprawdę są ostrymi zwyrolami paradując W takim stroju po ulicach.
smc napisał/a:
Dla mnie zaimponowała krowa
majeńka napisał/a:
Ale ta co schodziła na rower tu nie pasuje: się nie wywaliła, i nawet fajnie to wygląda. Tyle że oglądanie popisów to na Sriktoka, na Sadolu proszę same zacne faile!
Zadkiel napisał/a:
mi ten czwarty, co zaj🤬 kręgosłupem o schodki
Lepsza wersja