Dobrze dla stawów, że wylądował na miękkim
Konto usunięte
2014-06-05, 0:49
dla mnie bomba!
buty nie spadły, będzie żył
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Przeszkodził pieskowi w wykonaniu ewolucji
Dostanie wp🤬l od Obeliksa za rozdeptanie Idefixa
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
Gdzie smycz mają te brudasy? Gdzie ich właściciel?
dobrze ze pies zamortyzowal upadek
Szczurkowi (no bo ciężko go nazwać psem) nic się nie stało, skacze, biega i piszczy, to znaczy, że się boi, a nie że jakaś krzywda się stała. Tych dwóch po lewej głowa w ręce jakby c🤬j wie co się stało, a poza tym biały człowiek, który odp🤬la jakieś małpie figle? To nie przystoi.
Konto usunięte
2014-06-05, 1:05
Psych0lka napisał/a:
Wszystko co związane z krzywdą zwierząt niby odznaczone, a nadal oszukujecie.
Niby zrobił to przypadkiem, więc wybaczam mu, niech piekło będzie dla niego mniej okrutne, ale dla tych, których to bawi, to wiadomo jakie życzenia (niech to spotka Wasze bachory).
sucza solidarność?
chłop poszedł spać to sp🤬oliła na chwilę z kuchni...
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
@up
Przecież wyraźnie napisała o krzywdzeniu zwierząt, a nie tylko konkretnie suk, więc Twój żart nie wypalił.
@Psych0lka
W zamian za to, że wstawiłem się za Tobą, możesz pokazać cycki.
Konto usunięte
2014-06-05, 1:20
KochamKobieceCiała napisał/a:
sucza solidarność?
Dokładnie.
sebe13 napisał/a:
@up
Przecież wyraźnie napisała o krzywdzeniu zwierząt, a nie tylko konkretnie suk, więc Twój żart nie wypalił.
@Psych0lka
W zamian za to, że wstawiłem się za Tobą, możesz pokazać cycki.
Proszę.
No tak, kundel dostał buta w łeb, bo się pałęta bez smyczy a jakaś idiotka p🤬li, że życzy tego czyimś dzieciom.. A c🤬j ci w dupę i żeby ci jakiś kundel mordę pogryzł!
Konto usunięte
2014-06-05, 1:35
panchamityle napisał/a:
No tak, kundel dostał buta w łeb, bo się pałęta bez smyczy a jakaś idiotka p🤬li, że życzy tego czyimś dzieciom.. A c🤬j ci w dupę i żeby ci jakiś kundel mordę pogryzł!
Wiele bachorów też się pałęta i ginie pod kołami samochodów i mało kto się z tego śmieje, choć to wina pałętającego się bachora lub jego tępych rodziców. Jak już napisałam - chodzi o bachory tych, co się z tego śmieją. I dziękuję za miłe życzenia, bardzo mi pocisnąłeś, się dzisiaj nie pozbieram.
Jak skoczył mu na głowę to raczej długo nie pożyje. Jebnąłem kiedyś psa (niechcący

) piłką do kosza w łeb, przez następny tydzień chodził jakoś krzywo a później zdechł

ale dobrze bo zawsze mnie wk🤬iał.