👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz zastanawiasz się kto jest większym debilem, czy osoba kierująca czy zostawiająca auto na parkingu bez zaciągniętego ręcznego albo przynajmniej biegu.

Justynka99 napisał/a:
I znowu mężczyzna za kierownicą Tak, jak w 75% przypadków.
Chciałabyś

Radbug napisał/a:
I teraz zastanawiasz się kto jest większym debilem, czy osoba kierująca czy zostawiająca auto na parkingu bez zaciągniętego ręcznego albo przynajmniej biegu.
zostawiasz na P jak masz automat, a przy uderzeniu ta blokada w skrzyni niestety puszcza.
Radbug napisał/a:
Po co jej reczny lub bieg jak auto bylo z gorki oparte o kraweznik.
Radbug napisał/a:
Jeśli to był automat, to takie uderzenie mogło uszkodzić skrzynię (jakiś bolec czy sworzeń).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie