📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:20

Jak się wymienia pióra wycieraczek dopiero jak same odpadną to tak jest. Wiem z autopsji bo jestem leniwą świnią

To jest ten typ debili który później opowiada jaka to klęska żywiołowa była na drodze i cała autostrada łącznie z nim stanęła bo się jechać nie dało. Gardzę.
@Monsieur_Hrabal
Akurat jechał najszybciej z obecnych na filmie użyszkodników, więc jeśli za nim nic nie było, było to uzasadnione, zamiast jechać slalomem co chwilę. Styl jazdy dostosowuje się również do warunków panujących na drodze, oraz innych kierowców. O ile sam nienawidzę lewopasiastych, tak tu nie mam zastrzeżeń. Reszta? (z filmu i lewopasiastych) Na kurs od nowa.
Akurat jechał najszybciej z obecnych na filmie użyszkodników, więc jeśli za nim nic nie było, było to uzasadnione, zamiast jechać slalomem co chwilę. Styl jazdy dostosowuje się również do warunków panujących na drodze, oraz innych kierowców. O ile sam nienawidzę lewopasiastych, tak tu nie mam zastrzeżeń. Reszta? (z filmu i lewopasiastych) Na kurs od nowa.
Abraxus napisał/a:
Kurła jak Polacy ciągle nie umio autostrad
![]()
Do you even highway, bro?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie