📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tyle się mówi o tym jakim zagrożeniem jest takie parkowanie.
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"
Z resztą wystarczy odrobina wyobraźni, żeby móc to zrozumieć ...
A tu proszę. troche desczu i Janusze uznają, że lepiej będzie poczekać. Każdy zadbał o światła awaryjne - "szapoba"

Nie takie znowu trochę deszczu, bo tamtędy przeszła burza gradowa. Niemniej o ile mogę zrozumieć tych stojących na pasie awaryjnym, to debili, którzy zatrzymali się na normalnym pasie pod wiaduktem wystrzelałbym jak kaczki.

Widzę, że należysz do grona podludzi jeżdżących lewym pasem. Wcale mi Cie nie żal.
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem to nie był to zwykły deszcz, a grad o średnicy nawet do 5 cm z aktywnej wtedy w tamtym rejonie burzy, co mogło przyczynić się do zaistniałej sytuacji.
Czekają na swoją kolej do PITSTOPU. Wyjechali na slickach i muszą zmienić opony.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.
Z kamerą jechał Kubica i pojechał dalej. Spryciarz przewidział opady i kazał założyć deszczówki.

Ilość kretynów przypadających na metr kwadratowy w tym filmie jest przytłaczająca

to był koniec ulewy gradobicia bylo dużo gorzej wbrew pozorom ci co zatrzymali się pod mostem postąpili najbezpieczniej !
necrofallus napisał/a:
Jeżeli to był 3 maja i okolice A2 w Łódzkiem....
Jeśli tak to dawało ostro, okolice Zgierza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie