👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wpz to Przasnysz ale ślunzaki jak zwykle każda rejestracja co ma W z przodu to warszawiaki...

Widać, że to jakiś klasyczny placek w kapeluszu, bo nawet ruszyć normalnie nie potrafi tylko gaz w podłogę i na półsprzęgle.
WPZ-Przasnysz a gwoli ścisłości ulica Żwirki i Wigury koło cmentarza. Gość jest mistrzem.
Jeżeli dziadek posiada uprawnienia osoby niepełnosprawnej lub tylko taką plakietkę to może sobie tam parkowaća ty nic na to nie możesz zrobić. Nawet straż miejska mu nie z holuje gabloty...

Warszawiok czy nie to i tak je..ny gorol.Daremnie jeździ.Tacy ludzie powinni po co najmniej 50tce mieć często przeprowadzane badania w celu ustalenia czy jeszcze może prowadzić.U mnie typek dobrze jeździł ale to że dobrze jeżdził nie miało nic do tego bo zasłabł za kółkiem i pier....noł czołowe matka z dwójką dzieci zginęła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie