👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później : " Sprzedam Uno nie katowane od dziadka rocznik 33 , mało co jeździł do kościoła i nazad " kupisz taki wózek i sprzęgło za 2 zakrętem spalone do końca .

"Tadziu zobocz no mi tam, bom chyba kapcia złapoł. Tak jakoś mnie tym zadem zarzuco w tym wozie"

On jeździć nie powinien bo jeszcze kogoś zabije, sam jest w takim wieku że trumnę z jesionu już ma gotową i trzyma ją za drzwiami sypialni.
quartz75 napisał/a:
Też będziesz kiedyś stary, głuchy i otępiały. Zamiast wysiąść i dziadkowi pomóc to filmujesz...
Serio myślisz, że on to nagrywał???

Moje pierwsze auto było pudłem na miarę tego Uno. Też zdarzało się silnikowi wchodzić w wysokie obroty mimo że wszystkie pedały miał puszczone. Przeważnie po długiej jeździe. Stary ledwo działający sprzęt, i tyle. P🤬duś bez wyobraźni to nagrywał i komentował. Auto tego człowieka mogło być najzwyczajniej zepsute.

Mi się w głowie nie mieści jak ktoś coś takiego może z samochodem robić. Rozumiem starszy wiek, ale bez przesady.... podstaw jazdy samochodem się nie zapomina przecież.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie