📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
A później : " Sprzedam Uno nie katowane od dziadka rocznik 33 , mało co jeździł do kościoła i nazad " kupisz taki wózek i sprzęgło za 2 zakrętem spalone do końca .
"Tadziu zobocz no mi tam, bom chyba kapcia złapoł. Tak jakoś mnie tym zadem zarzuco w tym wozie"
On jeździć nie powinien bo jeszcze kogoś zabije, sam jest w takim wieku że trumnę z jesionu już ma gotową i trzyma ją za drzwiami sypialni.
quartz75 napisał/a:
Też będziesz kiedyś stary, głuchy i otępiały. Zamiast wysiąść i dziadkowi pomóc to filmujesz...
Serio myślisz, że on to nagrywał???
Moje pierwsze auto było pudłem na miarę tego Uno. Też zdarzało się silnikowi wchodzić w wysokie obroty mimo że wszystkie pedały miał puszczone. Przeważnie po długiej jeździe. Stary ledwo działający sprzęt, i tyle. P🤬duś bez wyobraźni to nagrywał i komentował. Auto tego człowieka mogło być najzwyczajniej zepsute.
Mi się w głowie nie mieści jak ktoś coś takiego może z samochodem robić. Rozumiem starszy wiek, ale bez przesady.... podstaw jazdy samochodem się nie zapomina przecież.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie