Edek dostał wiadro internetuf pod choinkę
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up a czego się tu niby spodziewałeś? Jeszcze tylko kotka brakuje tym filmie,
I ustawione jak wojna w syri. moze nawet reklama tego jeepa.
Na sadistic'u cała prawda !!!
podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!
Ja p🤬le następni kurła. Wszędzie fejki. Udawanie to są orgazmy waszych dziewczyn.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Swoją drogą, to ciekawe czy gościu ma wykupioną tę ziemię razem z asfaltem na własność, że takie rzeczy odp🤬la. C🤬j to kogo obchodzi, że tamten mu zajął wylukane miejsce, nie ma prawa cudzej własności się tykać.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.

@up oho, odezwał się racjonalista. Nie zajmuj miejsc jak k🤬s i nie będziesz miał niespodzianek.
cuurniprime napisał/a:
@up oho, odezwał się racjonalista. Nie zajmuj miejsc jak k🤬s i nie będziesz miał niespodzianek.
a kim ty k🤬a jesteś, żeby mi mówić co mam robić? i ja niespodzianek żadnych nie doświadczam bo bym takiego zaj🤬.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Ja tak parkuję. Też tyłem. Na raz. Perfect 100%. Jestem baba. Po 40stce pańcia.. Przeważnie jacyś swiadkowie się patrzą z dziwnym wyrazem twarzy jak wysiadam. Nie wiem w sumie czemu. Spodobało mi się na prawku, potem doszlifowałam lekko, ale tylko trochę. Taki skill... jeden zajebiście gra na wiolonczeli, ktoś tam robi zajebisty rzut piłką lekarską. Ja epicko parkuję.