👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za parkowanie koło hydrantu bliżej niż 15 stóp należy się mandat w wysokości 115$
absens137 napisał/a:
Nie mogli tego węża przez dach przerzucic? Jakiś ekspert?
"Technicznie" byłoby lepiej gdyby go puścili pod autem, ale chcieli dać nauczkę kierowcy (i słusznie), a żeby było jak należy to powinni to auto przepchnąć (oczywiście wozem strażackim) - miejsce było.

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett

SarlCagan napisał/a:
czym to się różni od przeciągnięcia węża dachem?
Wąż napełniony wodą będzie dążył do wyprostowania się, więc w pobliżu hydrantu powinien być jak najbardziej względem niego prostopadły, aby nie ryzykować ograniczenia przepływu przez zagięcia. Simple stuff
skinner1987 napisał/a:
Wąż napełniony wodą będzie dążył do wyprostowania się, więc w pobliżu hydrantu powinien być jak najbardziej względem niego prostopadły, aby nie ryzykować ograniczenia przepływu przez zagięcia. Simple stuff
simple stuff jak to pięknie nawałeś było by gdyby puscili pod furą. Mniejsze zagięcie co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie