Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Seksiaczek 2021-02-08, 2:29 6
Brytyjczycy...tępi, zadufani w sobie i leniwi. Jak ja ich k🤬a nienawidzę. Jedynym plusem ściągnięcia bydła do Europy jest j🤬ie przez nich brytoli

podpis użytkownika

Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Zgłoś
Rutik 2021-02-08, 11:10 8
Seksiaczek napisał/a:

Brytyjczycy...tępi, zadufani w sobie i leniwi. Jak ja ich k🤬a nienawidzę. Jedynym plusem ściągnięcia bydła do Europy jest j🤬ie przez nich brytoli

Widzę, że komuś z rana za dużo naczyń do zmywaka wj🤬i i się nie wyrabia.
Zgłoś
octave25 2021-02-08, 13:29 5
Fake. Dźwięk został dodany z tego filmu.

Zgłoś
ritu4l 2021-02-08, 13:57 1
Samochód chciał się odlać a ci aferę robią.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
swampman 2021-02-08, 14:35
Rutik napisał/a:

moze i mu za duzo wj🤬i ale racje tez ma wiec nie medrkuj.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-02-08, 23:35
Rutik napisał/a:

nawet jesli by pracowal na zmywaku to i tak zapewne ma wiecej na koncie niz ty, byl na wiekszej ilosci wycieczek zagranicznych, nie musi sie martwic o rachunki i stac go by wyskoczyc do restauracji (pomijam covi scieme) przynajmniej raz w miesiacu...

Roznica jest taka, ze nawet na zmywaku w UK pracuje sie, zeby zyc a ty zapewne zyesz zeby pracowac... egzystowac...
Zgłoś
Rutik 2021-02-09, 8:27
JaTylkonaChwile napisał/a:

nawet jesli by pracowal na zmywaku to i tak zapewne ma wiecej na koncie niz ty, byl na wiekszej ilosci wycieczek zagranicznych, nie musi sie martwic o rachunki i stac go by wyskoczyc do restauracji (pomijam covi scieme) przynajmniej raz w miesiacu...
Roznica jest taka, ze nawet na zmywaku w UK pracuje sie, zeby zyc a ty zapewne zyesz zeby pracowac... egzystowac...

No to c🤬jowo trafiles ze swoja wypowiedzią. Po pierwsze, skrytykowałem go, bo generalizuje wszystkich anglików tylko dlatego że są anglikami. Po drugie sam mieszkam w UK więc znam tych ludzi i wiem, że tępych zadufanych i leniwych ludzi można spotkać wszędzie, nie tylko w Anglii. Po 3 założę się z Tobą o każdą kwotę że więcej ode mnie na koncie nie ma. Pozdrawiam cię i popraw folię na głowie bo covid to nie ściema.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-02-09, 21:31
Rutik napisał/a:

No to c🤬jowo trafiles ze swoja wypowiedzią. Po pierwsze, skrytykowałem go, bo generalizuje wszystkich anglików tylko dlatego że są anglikami. Po drugie sam mieszkam w UK więc znam tych ludzi i wiem, że tępych zadufanych i leniwych ludzi można spotkać wszędzie, nie tylko w Anglii. Po 3 założę się z Tobą o każdą kwotę że więcej ode mnie na koncie nie ma. Pozdrawiam cię i popraw folię na głowie bo covid to nie ściema.

covid to nie sciema, tak samo jak grypa czy przeziebienie - wiem, ze to nie sciema wiec ?
Zgłoś