👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomyśleć że jeszcze niedawno się zastanawiałem na uj komu systemy automatycznego parkowania. Piwo za materiał xd
ququa napisał/a:
Myslisz, że lepiej by poszło ?
Polówka jest krótsza, więc siłą rzeczy musiałoby...
Co nie oznacza, że byłoby dobrze...
Więc jednak rower.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Polówka jest krótsza, więc siłą rzeczy musiałoby...
Co nie oznacza, że byłoby dobrze...
Więc jednak rower.
starsze polówki nie miały wspomagania kierownicy, wiec ukrecenie w miejscu byłoby dla baby wyzwaniem
a co do roweru szanse pół na pół wg mnie

Dla mnie to nieprawdopodobne jak ktoś mógł dorobić się takiego auta, będąc takim imbecylem który nie umie podstawowego parkowania zrobić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie