Precyzyjne, co do milimetra.
Konto usunięte
2011-08-01, 20:43
po to jest właśnie łuk na egzaminie...
Konto usunięte
2011-08-01, 20:56
Prostopadłe tyłem chyba. Łuk trochę inaczej wygląda.
Konto usunięte
2011-08-01, 21:57
ło sk🤬isyn
Konto usunięte
2011-08-01, 22:22
gowno gosc typowo mial farta i tyle
Szkoda że ktoś takich zdolności nie miał i mi wyj🤬 na parkingu rysę przez cały bok auta po czym sp🤬olił
miałem nadzieje że chociaż lusterko...
@up wszystkie cwoki...
to typowe zdolnosci faceta ktory patrzy w lusterka! to nic trudnego a gimbus ktory mowi ze to fart widac w zyciu jezdzil tylko na c🤬ju swojego kolegi a nie samochodem
Beniu_Beniu Ty nie masz "prawa jazdy" prawda ?
Konto usunięte
2011-08-01, 23:31
Uwaga: Post stworzony przez seksi plastik używający lusterek do poprawiania facjaty.
pitarturbull1987 Masz piwo ode mnie. Sam tak parkuje bez problemu, wystarczy lusterek uzywac
Konto usunięte
2011-08-02, 1:10
Co się przyp🤬alacie do chłopaka co wstawił temat tumany p🤬lone? Napisał gdzieś co o tym myśli, wypowiedział się k🤬a? Napisał że precyzyjne parkowanie i tak jest. Co za debilizm i sraczka intelektualna. Na rowery k🤬a a nie o prowadzeniu auta się wypowiadać gimbusy!
możecie sobie p🤬lić .a autem to tylko w gta jeździliście gimbusy j🤬e.na codzień to odkurzaczami (skuterami - piździkami0 zap🤬lacie. koleś jest dobry i c🤬j!
@up
taki post już był i dostał sporo piw. co chciałeś osiągnąć kopiując go ?
Jak dla mnie to koleś był w odległości od słupka o wartości co najmniej jego średnicy, jak nie około 20cm więc nie wiem gdzie tu te "milimetry"