Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Parkowanie...
Konto usunięte • 2011-10-05, 21:39
Fota nie jest sadystyczna ale tekst jest wyj🤬y xD Gościu zastawił drzwi od głównego wejścia na uczelnie... ;]

Zgłoś
RmX 2011-10-06, 0:02
Karnego k🤬sa trzeba było narysować markerem niezmazywalnym na przedniej szybie.
Zgłoś
Robster 2011-10-06, 6:53 9
Tylko ja mam problemy ze zrozumieniem logiki tego zdania?
Zgłoś
bloodwar 2011-10-06, 8:11
Dostał prawo jazdy na kursie tańca

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Deprechamurowana 2011-10-06, 9:16
Robster napisał/a:

Tylko ja mam problemy ze zrozumieniem logiki tego zdania?

Mam to samo

podpis użytkownika

kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy

za pieniądze, których nie mamy

żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
Zgłoś
pawlikos4 2011-10-06, 10:30
tobie kury szczac prowadzac , a nie samochód parkowac
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-06, 10:47 38
to zdanie nie ma być logiczne bo to przerobiony cytat, ale skąd możecie wiedzieć...

,,Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić.'' Marszałek Polski Józef Piłsudski
11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 12:05
Oszczerca jaki ty oświecony i wykształcony...jaaaaa wikipedię całą zjadłeś? Czy czytujesz zamiast gazety rano?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 12:11
WujekHenryk nie czepiaj się, to w ramach ciekawostki dla gimbusów, żeby zamiast "xD" coś wiedzieli.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 12:18
ale gimbus zawsze pozostanie gumbusem...nawet jak sie zestarzeje, porobi dzieci, zasadzi drzewo...zawsze zostane pieprzonym gimbomanem.
Zgłoś
pakicito 2011-10-06, 13:17
zastawione wejscie i bedny student po prawej nie moze wejsc
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-06, 14:03 6
WujekHenryk napisał/a:

Oszczerca jaki ty oświecony i wykształcony...jaaaaa wikipedię całą zjadłeś? Czy czytujesz zamiast gazety rano?

co żal ci dupę ściska? żeby znaleźć ten cytat trzeba wiedzieć czego szukać.

podpis użytkownika

Zgłoś
Robster 2011-10-06, 14:10 1
Oszczerca napisał/a:

to zdanie nie ma być logiczne bo to przerobiony cytat, ale skąd możecie wiedzieć...

,,Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić.'' Marszałek Polski Józef Piłsudski
11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.

No dokładnie, skąd? Toż to 80% społeczeństwa po studiach humanistycznych lub zarządzaniu, a ja przygłup jeden, ignorant skończony książek nie czytam, historią się nie interesuję, tylko funkcje aproksymuję, całki wyliczam i inne pierdoły niepotrzebne wyczyniam. Wybacz mi @Oszczerca bom nie wiedział co czynię.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-06, 14:13
Robster napisał/a:

No dokładnie, skąd? Toż to 80% społeczeństwa po studiach humanistycznych lub zarządzaniu, a ja przygłup jeden, ignorant skończony książek nie czytam, historią się nie interesuję, tylko funkcje aproksymuję, całki wyliczam i inne pierdoły niepotrzebne wyczyniam. Wybacz mi @Oszczerca bom nie wiedział co czynię.

to akurat było skierowane do troli i gimbusów, a oni nie wiedzą.( patrz komentarze nad moim).

podpis użytkownika

Zgłoś
nanab 2011-10-06, 16:14
@Oszczerca czyli twierdzisz że Piłsudski był kretynem i nie potrafił się wysłowić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie