Mam to samoTylko ja mam problemy ze zrozumieniem logiki tego zdania?
,,Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić.'' Marszałek Polski Józef Piłsudski
11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
Oszczerca jaki ty oświecony i wykształcony...jaaaaa wikipedię całą zjadłeś? Czy czytujesz zamiast gazety rano?
co żal ci dupę ściska? żeby znaleźć ten cytat trzeba wiedzieć czego szukać.
to zdanie nie ma być logiczne bo to przerobiony cytat, ale skąd możecie wiedzieć...
,,Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić.'' Marszałek Polski Józef Piłsudski
11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
No dokładnie, skąd? Toż to 80% społeczeństwa po studiach humanistycznych lub zarządzaniu, a ja przygłup jeden, ignorant skończony książek nie czytam, historią się nie interesuję, tylko funkcje aproksymuję, całki wyliczam i inne pierdoły niepotrzebne wyczyniam. Wybacz mi @Oszczerca bom nie wiedział co czynię.
No dokładnie, skąd? Toż to 80% społeczeństwa po studiach humanistycznych lub zarządzaniu, a ja przygłup jeden, ignorant skończony książek nie czytam, historią się nie interesuję, tylko funkcje aproksymuję, całki wyliczam i inne pierdoły niepotrzebne wyczyniam. Wybacz mi @Oszczerca bom nie wiedział co czynię.
to akurat było skierowane do troli i gimbusów, a oni nie wiedzą.( patrz komentarze nad moim).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie