Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:17
Parkurowiec
konto usunięte • 2016-03-31, 17:28
Parkurowiec biegnie na balustradzie robi salto następnie fikołka nad samochodami po czym widzący wszystko zafascynowany małolat krzyczy do niego
~Ja też chcę tak umieć
Na co parkurowiec odpowiada, żeby móc tak robić trzeba trenować latami.Nagle słyszą krzyk ochroniarza z pobliskiego sklepu gdy się odwracają widza uciekającego murzyna z pralka na głowie przeskakującego przez barierki,skaczącego niczym małpa w cyrku po samochodach.Nagle małolat pyta parkurowca
~A żeby tak potrafić to co muszę zrobić?
~Młody, żeby tak potrafić trzeba być od urodzenia czarnym złodziejem
Nie było bo własne
Zgłoś
żmij 2016-03-31, 21:14 8
Byłoby trochę śmieszne, gdyby nie powtórzenie na samym końcu.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-31, 21:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-31, 21:38
Uja cie znacie ponuraki, raki
Zgłoś
KiKiZ 2016-03-31, 21:48 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-31, 22:49
wsiadaj łysy do swojego samochodu i jazda stad
Zgłoś
KiKiZ 2016-04-01, 22:57
ObserwatorSadol, jeśli chcesz udać strasznego "luzaka" w necie, to Ci to nie bardzo wychodzi...
Zgłoś
hellmartin 2016-04-01, 23:20 1
jakie suche
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 21:33
KiKiZ napisał/a:

hejt start na mnie, że jestem slaby i nic nie wrzucam - ale to jest słabe

Hejtuję Cię, bo sam chciałeś - niech Ci będzie - jesteś słaby i nic nie wrzucasz. Niestety, to jest słabe, ale akurat trudno nie zgodzić się z Twoim postem - więc jak już się zgadzać, to w całości
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 21:39 3
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 21:41 4
ObserwatorSadol napisał/a:

Nie było bo własne

Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 22:11
Szkoda że komentujący to sami ludzie którzy sądzą że są naczelnymi sadistica po czym ludzie dzięki którym kawał znalazł się na główniej szczają na wasze opinie
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 22:14 2
Jaka szkoda, że Ty nie szczasz tylko bóldupisz, nieumiejętnie ubierając to w obojętność. Wystawiasz materiał to licz się z tym, że komuś się nie spodoba.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 22:19
naskocz mi na wentyl
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-02, 22:49
Słaby szajs
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem