Spot Parlamentu Europejskiego. Wrzucam, bo to jak wsadzenie kija w mrowisko i chcę to zobaczyć.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Zaczynaj-kończ. Wygrywaj- przegrywaj. Trzymaj się ... nie powinno być puszczaj się?
Ładny filmik z którego wynika całe nic iksDE Czyli jak wmówić ludziom, że potrzebne jest coś co w rzeczywistości jest nie dość, że niepotrzebne to jeszcze szkodliwe
Ja to bym chciał żeby teraz ludzie skolonizowali kolejną planetę. I na jednej by sobie ludzie żyli ci co chcą socjalizm (i by się bawili w tej swojej Srunii Eurogejskiej), a na drugiej ci co chcą kapitalizm. Założę się o kratę piwa, że zwolennikom Unii (gdyby sami zostali) by się na "dzień dobry" odechciało tego syfu.
Podoba mi się twój tok rozumowania
Ja to bym chciał żeby teraz ludzie skolonizowali kolejną planetę. I na jednej by sobie ludzie żyli ci co chcą socjalizm (i by się bawili w tej swojej Srunii Eurogejskiej), a na drugiej ci co chcą kapitalizm. Założę się o kratę piwa, że zwolennikom Unii (gdyby sami zostali) by się na "dzień dobry" odechciało tego syfu.
Tuiq napisał/a:
Wrzucam, bo to jak wsadzenie kija w mrowisko i chcę to zobaczyć.
Podoba mi się twój tok rozumowania
Czym tu sie jarać? Parlament europejski jest tym czym rada nawyższa ZSRR, ma przyklepywać decyzje politbiura (komisja europejska) nadając im legitymacje władzy robotniczo-chłopskiej (d*okratycznej)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie