marian normalnie mnie wk🤬ia niemilosiernie, ale ta przerobka nawet spoko

Jak słyszę Ptak, to źle mi się kojarzy z panem Antonim ze Szczecina -.-
Kibice Pogoni pozdrawiają... środkowym palcem.
Kibice Pogoni pozdrawiają... środkowym palcem.

to coś wygląda jakby powstało na zlecenie wąsatej Kazi Szczuki. W dupach sie poprzewracało, brak dobrego j🤬ka robi swoje..

Okej, okej.
Niech ktoś mi k🤬a wyjaśni jak można sparodiować parodię?
Albo jestem jakiś głupawy albo czegoś nie rozumiem...
Niech ktoś mi k🤬a wyjaśni jak można sparodiować parodię?
Albo jestem jakiś głupawy albo czegoś nie rozumiem...

Posłuchałem zaledwie 45 sekund...
... nie nie wyłączyłem
wręcz przeciwnie specjalnie się zalogowałem aby postawić piwo! I resztę właśnie będę odsłuchiwał po napisaniu tego komentarza
... nie nie wyłączyłem

maciek98 napisał/a:
Posłuchałem zaledwie 45 sekund...
... nie nie wyłączyłemwręcz przeciwnie specjalnie się zalogowałem aby postawić piwo! I resztę właśnie będę odsłuchiwał po napisaniu tego komentarza
![]()
Urzekła mnie Twoja historia, możesz nam wytłumaczyć po kiego c🤬ja robisz milion 'enterów' między zdaniami? myślisz, że dzięki temu dostaniesz wirtualne piwo? No chyba Cię poj🤬o.

Póhó napisał/a:
Urzekła mnie Twoja historia, możesz nam wytłumaczyć po kiego c🤬ja robisz milion 'enterów' między zdaniami? myślisz, że dzięki temu dostaniesz wirtualne piwo? No chyba Cię poj🤬o.
Po to...
..żebyś...
...się k🤬a pytał.
Tak "na marginesie" poj🤬o to raczej ciebie stary. Skoro robisz problem o parę enterów. Aż strach pomyśleć co robisz z żoną jak garów nie umyje, skoro o entery się czepiasz. A jeśli nie masz żony to niech Bóg ma w opiece te kobiety, które zamierzają za ciebie wyjść.
"nerwowy mode" ON!
no i, k🤬a, zawsze tak jest że oglądam jakiś bardzo c🤬jowy filmik, spodziewam się mocnych pojazdów w komentarzach, a tu pochwały ;/
moim zdaniem to j🤬y syf.
moim zdaniem to j🤬y syf.
podpis użytkownika

Pozytyw ! nie ma sensu pisać nic więcej niż to, że piwo się należy.