Oscara za motyw muzyczny!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53
Ronoaro napisał/a:
Jak czytam ich teksty to odnoszę wrażenie, że głównym zarzutem do filmu jest brak Aragorna i Legolasa.
Legolas będzie chyba w kolejnych częściach
Bende szczery nie znam angielskiego i polskiego terz nie znam
Film dobry. "Hobbit" miał być z założenia bajką, a niektórzy spodziewali sie chyba drugiego Władcy Pierścieni z epickimi scenami walk i pompatycznymi tekstami. Przeczytajcie książkę i podejdźcie do tego filmu nie jak do wielkiego dzieła twórcy WP tylko do w miare radosnej bajeczki. I tak wg mnie ekranizacja jest o wiele mroczniejsza niż sama książka. Czekam na 3 część i Bitwę Pięciu Armii
Do dzisiaj nie wiem, czemu nie polecieli na tych orłach od razu do celu.
Endiegs napisał/a:
Do dzisiaj nie wiem, czemu nie polecieli na tych orłach od razu do celu.
Jakbyś przeczytał książkę to byś wiedział, a jeżeli czytałeś to może powinieneś uważniej czytać.
Moim zdaniem film odwalili na cacy i dobrze, że zmieniają wiele rzeczy. W książce było trochę denerwujących rzeczy jak rozmowy bohaterów ze zwierzętami albo krasnoludy, które podczas całej tej wyprawy zachowują się jak skończone c🤬y i które z każdych opresji ratuje Bilbo bądź Gandalf, a tutaj w środku góry podczas ucieczki przed goblinami pokazują, że jednak na coś je stać.
Co do parodii to przeróbka soundtrack'a jest dobra
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie