Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
Ronoaro 2013-01-09, 10:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aenyv 2013-01-09, 11:28
Ronoaro napisał/a:

Jak czytam ich teksty to odnoszę wrażenie, że głównym zarzutem do filmu jest brak Aragorna i Legolasa.

Legolas będzie chyba w kolejnych częściach Razem z ojczulkiem. A z przedmówca się zgodzę, nie było motywu chociażby Faramira i Eowyny, mój ulubiony a i Tom został tak boleśnie pominięty... Chociaż z nim to wykazali się pewną konsekwencją, bo skoro we WP go nie było to po co ma mieszać w Hobbicie
Zgłoś
Momonti 2013-01-09, 12:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bembols 2013-01-09, 17:19
Bende szczery nie znam angielskiego i polskiego terz nie znam
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 17:45
Kijowa parodia ale wciąż lepsza od oryginału.
Zgłoś
Brzydkii 2013-01-09, 18:05 2
Film dobry. "Hobbit" miał być z założenia bajką, a niektórzy spodziewali sie chyba drugiego Władcy Pierścieni z epickimi scenami walk i pompatycznymi tekstami. Przeczytajcie książkę i podejdźcie do tego filmu nie jak do wielkiego dzieła twórcy WP tylko do w miare radosnej bajeczki. I tak wg mnie ekranizacja jest o wiele mroczniejsza niż sama książka. Czekam na 3 część i Bitwę Pięciu Armii
Zgłoś
Trimeresurus 2013-01-09, 18:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:46
Do dzisiaj nie wiem, czemu nie polecieli na tych orłach od razu do celu.
Zgłoś
kalollo 2013-01-09, 23:40
Endiegs napisał/a:

Do dzisiaj nie wiem, czemu nie polecieli na tych orłach od razu do celu.

Jakbyś przeczytał książkę to byś wiedział, a jeżeli czytałeś to może powinieneś uważniej czytać.
Moim zdaniem film odwalili na cacy i dobrze, że zmieniają wiele rzeczy. W książce było trochę denerwujących rzeczy jak rozmowy bohaterów ze zwierzętami albo krasnoludy, które podczas całej tej wyprawy zachowują się jak skończone c🤬y i które z każdych opresji ratuje Bilbo bądź Gandalf, a tutaj w środku góry podczas ucieczki przed goblinami pokazują, że jednak na coś je stać.
Co do parodii to przeróbka soundtrack'a jest dobra Reszta to lekkie dno
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-10, 15:09
Zgłoś
Binklu 2013-01-10, 15:19
bajka o krasnalach
Zgłoś
konował 2013-01-10, 15:33
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem