Brat chciał parówkę.....w efekcie daliśmy ją Psu....
Pewnych rzeczy zwyczajnie....się nie je..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2009-09-19, 12:35
Wydawałoby się że jakiś czas temu w temacie nk to się pojawiło.
konto usunięte
2009-09-19, 12:39
Linekk, wydaje Ci się.
konto usunięte
2009-09-19, 12:47
konto usunięte
2009-09-19, 12:50
Dokładnie. To takie nasze małe przywidzenie.
konto usunięte
2009-09-19, 12:50
widocznie na nk też wrzucił to zdjęcie... tak swoją drogą to niektórzy Ci co się wyśmiewają z nk mają tam konto z fotkami godnymi wyśmiania ale nikt się nie przyzna.
gotujecie parówki w folii? nieźle
konto usunięte
2009-09-19, 13:19
golebiedwa masz nas za idiotów??
cronoseek napisał/a:
golebiedwa masz nas za idiotów??
Dlaczego?
Nie wiem o co chodzi... jestem tu nowy zdjęci owszem jest na nk wstawione przez siostrę, więc pomyślałem , że i tu wstawię...
konto usunięte
2009-09-20, 1:40
Brawo, parówkę gotujecie w folii... Taka porada na następny raz: użyj noża/widelca, by nakłuć folię, Następnie ruchem jednostajnym powoli zdejmuj folię z jednego końca na drugi. Po takim zabiegu będziesz mógł włożyć parówkę do gara.
PS. Lepiej w ogóle nie jadać parówek, ponieważ to są odpady biologiczne...
Hmmm... to dzięki za uświadomienie, bo od zawsze parówki gotowałem w foli;)
rambo_killer, ja też jak już jestem zmuszony gotować parówkę to robię to w foli, następnie rozcinam ją wzdłuż i wszystko jest elegancko.
Nie wiem jaki masz w tym problem ...