wysoka jakość filmu i sadolowy odtwarzacz to słabe połączenie
A ja wyj🤬em piętnastoletni komputer i kupiłem nowy, problem z sadolowym odtwarzaczem zniknął, przypadek? nie sądzę....
edit...
Wracam tu z innego tematu... cofam to co pisałem, a administrację upraszam o dorzucenie łopaty koksu do serwerów...
edit...
Wracam tu z innego tematu... cofam to co pisałem, a administrację upraszam o dorzucenie łopaty koksu do serwerów...
@up a ja sądze, że p🤬lisz. Komp z zeszłego roku, niekoniecznie z biedry, system na SSD do tego światłowód 300mbps i czasem można kilka dobrych zdrowasiek poczekać nim ruszy.
uszczelka pod głowicą? Miałem podobna sytuacje jadąc corsa 1.2 LPG.

rozbiegły to się chomiki...do c🤬ja, łapać!
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
buczkog :Toż to Volkswagen TDI w czystej postaci.
chyba tyyyy... widać ze to renault scenic z 3 osobami na pokładzie... z tylu mają chipsy a z przodu babka rozwiązuje krzyżówkę w dodatku przyczyna tej awarii była zbyt duża ilość przyklejonych komarów na szybę ... h🤬ja się znacie i tyle w temacie , bo mnie boli jak widzę tych speców ze kurfa turbina srina jap...e idź pan w H🤬J
chyba tyyyy... widać ze to renault scenic z 3 osobami na pokładzie... z tylu mają chipsy a z przodu babka rozwiązuje krzyżówkę w dodatku przyczyna tej awarii była zbyt duża ilość przyklejonych komarów na szybę ... h🤬ja się znacie i tyle w temacie , bo mnie boli jak widzę tych speców ze kurfa turbina srina jap...e idź pan w H🤬J

81 Mb k🤬a na 15 sekund filmu
masz, niech jakiś mod podmieni
masz, niech jakiś mod podmieni
To nie wina serwera, tylko wystarczy wpakować kawałek kodu do uploadera, żeby podczas wrzucania filmu konwertowało się to do jakiegoś normalnego bitrate'u i problem zniknie.