Patrze o 14 rano co by zjeść na śniadanie, parówki mi się rzuciły w oko, myśle "o k*rwa wj*ebie se parówki", niestety jak chwyciłem opakowanie to gabaryt opakowania zmył mi uśmieszek z twarzy.
wyr🤬ali mnie na parówki w biedronie
podpis użytkownika
jak sie jeb*ć to bez gaci
Co wam sie wszystkim k🤬a nie podoba? To zle, tamto niedobrze i ogólny hejt.
Mnie poruszyło zdanie pełne mądrości ludowej "no w c🤬j!". Autor filmiku dał z siebie tyle serca mówiąc to... To najgłębsze, najprawdziwsze "no w c🤬j!" jakie słyszałem w tym roku.
Zaoszczędzili ci trucia się. A tak poważnie to cały czas obowiązuje wolny rynek, oszukali o u nich nie kupuj.
Jesteście niezłymi pedałami, k🤬a jak można na sadolu cenzurować przekleństwa?!
m................g
2013-09-16, 18:13
Oszukują na parówkach na chłopy na węglu
Pojdziesz k🤬a siedziec, jeden Piotrek juz sie przekonal. Z takimi filmikami, to nie do internetu.
Ale gówno kupiłeś. Nie jedz tego bo umrzesz. Ja po obejrzeniu tego testu kupuje Nasze Smaki z biedro
Mardog Ty Pało ! Dlaczego edytowałeś post ?? heheheheh
Masz szczęście że printscreena nie zdążyłem zrobić
tylko biedoki kupujo w vbiedronce
Ta "waga" bardziej przekłamuje przy małych wartościach, bo ma sp🤬oloną czułość. Ciężko jest zrobić jakikolwiek przyrząd, który miałby dokładność w całym zakresie, dlatego robi się podzakresy w aparaturze. Ale taka "waga", to conajwyżej wskazuje, czy coś na niej leży, czy nie.
v................e
2013-09-16, 19:05
Nie radzę kupować tych najtańszych

. Raz byłem w Biedrze, to cała partia w lodówce była zielona
w................u
2013-09-16, 19:11
@chlusniembousniem wyjazd z tym pedałem!
k................0
2013-09-16, 19:20
Kto normalny waży parówki o 14 rano?
P................a
2013-09-16, 19:21
Oglądają teraz jakieś filmiki pedała beztalencia kulinarnego i się jarają, gimbusy
Płeć MlodyPoliglota :
może w opakowaniu jest hel lub inny gaz lżejszy od powietrza?
K🤬a czego w tych szkołach uczą .
1dm^3 wodoru unosi około okolo 1g
Żeby "wyparowało " tyle masy trzeba by było zamknąć w tym pojemniczku ponad 200 litrów gazu
M................d
2013-09-16, 20:11