Ja kiedyś wykminiłem fajną akcję, ale nie miałem okazji przetestować. Bierzesz szluga, wykruszasz tytoń, wsadzasz do środka petardę piccolo, maskujesz wszystko tytoniem tak żeby nie dało się poznać, że fajka była ruszana i dajesz komuś.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
Ja kiedyś wykminiłem fajną akcję, ale nie miałem okazji przetestować. Bierzesz szluga, wykruszasz tytoń, wsadzasz do środka petardę piccolo, maskujesz wszystko tytoniem tak żeby nie dało się poznać, że fajka była ruszana i dajesz komuś.
skutecznie byś leczył z nałogu raz na zawsze ;p
Dobrze, że jej ruskie na bazarze, nie sprzedali urodzinowego trotylu, zamiast tych petard. Bo chcąc nie chcąc, sąsiedzi też by się znaleźli na tej imprezie.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.

@skowroniasty - Dobre! haha mina tego gościa z tyłu po prawej bezcenna

Czasami sądzę, że inne osoby piszą tytuł do takiego gówna a inne cały opis. Według tytułu, to matka się pomyliła. Natomiast według informacji zawartych w artykule, to kelner się pomylił.

e tam jakieś nie tradycyjne te urodziny, przecież świeczkę się zdmuc🤬je ! Saperem to ten jubilat nie będzie ;p