uprzedzę hajterów: nie ma wypadku, wybuchu, nikt nie wejdzie pod miotacza ognia...
po prostu zajebiście miga
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wow ja uczę się kręcić poikami i bardzo bym chciał wiedzieć czego używa tan jegomość z corpsepaintem na twarzy?myślicie że to jakieś petardy w sensie jakieś race czy coś takiego?efekt fajny ale myślę że jakbym czymś takim na starówce ludzi uraczył dostałbym zarzut stworzenia zagrożenia dla zdrowia i życia a na to nie mogę sobie już pozwolić-ale na jakieś zamknięte już jak najbardziej-a więc wie ktoś coś?
neoneron, mój znajomy macha tego typu sprzętem. Napisz mi na priv, ja go wypytam i Ci odpiszę.
neoneron, poczytaj sobie o Grupie Artystycznej "Dropsy". Oni to dopiero wymiatają
hmm wyglada jak wnetrze gdańskiej gertrudy

"bunkra" takiego
neoneron to są po prostu poiki tylko ze na koncach zamiast kulek czy czegos sa pojemniki z welna stalowa.
konto usunięte
2011-04-13, 19:10
Od 5 minut oglądam, kiedy to się skończy ?? Oo
konto usunięte
2011-04-13, 19:29
@up, miałem kiedyś takie, pieroństwo się długo pali, oglądaj..
konto usunięte
2011-04-13, 20:26
Dokładnie jak ktoś napisał. Jest to wełna stalowa

Mam taką w piwnicy i czasem w nocy wychodzę porobić to co ten gość na gifie. Świetna sprawa ale trzeba to trzymać w dobrej odległości, bo iskry lecą wszędzie.
konto usunięte
2011-04-13, 20:52
Cytat:
uprzedzę hajterów: nie ma wypadku, wybuchu, nikt nie wejdzie pod miotacza ognia...
EE tam...Już odechciało mi sie włączać dzięki tobie
konto usunięte
2011-04-13, 21:01
bierzesz stalowy zmywak do zdzierania przypalonych resztek z patelni i jazda:D
Cytat:
po prostu zajebiście miga
Nie rozumiem jak ktos w przeciagu 3 sekund tego zapetlonego gifa mialby to zrobic?
Trochę oczojebne