👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Bozo_GT
Dokładnie w ten sposób ludzie sobie wyrobili opinie że techno to umcyk umcyk ehh.Ta ironia.
Dokładnie w ten sposób ludzie sobie wyrobili opinie że techno to umcyk umcyk ehh.Ta ironia.

Legendarny Kicboxer - ten szpagat na linkach z treningu pamięta się do dziś - podobnie jak finałową walkę. Ech, stare filmy z Van Damme'm maja to coś
.

Głupoty gadacie. Każda muzyka jest dobra, jeśli się komuś podoba ^^ Takie przepychanki słowne na temat wyższości dubstepu nad innymi, albo w drugą stronę są bez sensu. Na Sadolu to troche zacyzna przypominać słowne przepychanki trolli z onetowego forum.
Co komu przeszkadza, że jeden lubi dubstep, drugi blackmetal a trzeci muzykę z lat 80 i afro na głowie? Odrobinkę otwartości.
Co komu przeszkadza, że jeden lubi dubstep, drugi blackmetal a trzeci muzykę z lat 80 i afro na głowie? Odrobinkę otwartości.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie