Ja tam ten napis mam akurat gdzieś
Ładnego wkręta ktoś miał z tym filmikiem i że tak zapytam... co wy k🤬a macie teraz z tym dubstep'em?

podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
Potrzebuję nazwę utworu wykorzystanego w filmiku
Pomoże ktoś?
I karmię ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle

podpis użytkownika
Pielęgnuję tę nienawiść w sercu na dobreI karmię ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle
Wszyscy epileptycy są zapewne wdzięczni autorowi filmiku za ten j🤬y mrugający napis na środku.

Dźwięk pracującego silnika przerobiony na elektro-warczenie, teraz to jest w modzie. A jaki przekaz, ho ho ho.
najlepszy tekst tong po do vandama jęczysz jak mylee kiedy ją rżnałem
Boję się dnia, w którym z każdego "golfa" będzie słychać dubstepowe kawałki. Niestety ta muzyka ma ogromny potencjał, aby zaistnieć wśród dresików z jednego prostego powodu: dobrze łupie.
Obym się mylił.
Obym się mylił.
Jak ja k🤬a nienawidzę dub c🤬jów, tego nie idzie słuchać. Sam słucham muzyki elektronicznej, ale to wymyślił jakiś jebnięty człowiek. A ja tu widzę, że to się szerzy na sadistic'u w zastraszającym tempie z aprobatą piw :/.

a co wy wszyscy wiecie w ogóle o dubstepie.Posłuchali byście porządnych dubstepowych dj-ów : distance , skream, bassnectar a nie jakiś techno z🤬bów którzy akurat mają zajawke żeby sobie taki kawałek stworzyć i grają taki żenujący dub jak w tym filmiku.no ale niestety na podstawie takiego chłamu wszyscy wyrabiają sobie opinie o tym gatunku muzycznym a potem p🤬lą głupoty.