Mimo, że to zwykły seba, to j🤬iutki zasłużył na zimnego browarka. Czynienie dobra przez sebę (powstrzymanie wymiany ciosów, lub ciosu "zgon") to mały krok dla ludzkości, ale duży kamień milowy dla dresu!
Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.

podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
Tak naprawde seba lapiac piesc rudego ocalil go, gdyby cios doszedl do skutku, rudy byl by na oiomie albo na tamtym swiecie.

Nie przyj🤬, bo szkoda mu było rudego. Los wystarczająco go pokrzywdził i okrutni rodzice, którzy nie dokonali na nim eutanazji, kiedy okazało się, że jest rudzielcem

P🤬lencja.. Rudemu to nawet uderzyć kogoś nie dadzą.. Świat jest dziki xd
thathonator napisał/a:
"gość jest mocnym Jesus-Freak'em"
"bawi się w street-preaching"
"udziela się na jako preacher"
"skazany za felony-offence"
Chłopie pisz jak człowiek, a nie jak jakaś korpo-szczuro-biurwa, bo za Chiny nie zrozumiałem o czym mówiłeś.
PS: No dobra, jest kaznodzieją, jeździ tam i sram by mówić ludziom jak powinni żyć, ale za co został skazany? Za "przestępstwo zbrodniarza"?

Stajan napisał/a:
Chłopie pisz jak człowiek, a nie jak jakaś korpo-szczuro-biurwa, bo za Chiny nie zrozumiałem o czym mówiłeś.
Przepraszam.
Jesus-Freak'em = Jezusowym Zje.em
street-preaching = kazanie na ulicy, prawienie kazań na ulicy
preacher = kaznodzieja
felony-offence = w zasadzie chodzi o "zbrodnie", ale nie w rozumieniu polskiego kk, czy polskiego prawa w ogólności
Stajan napisał/a:
PS: No dobra, jest kaznodzieją, jeździ tam i sram by mówić ludziom jak powinni żyć, ale za co został skazany? Za "przestępstwo zbrodniarza"?
Tego niestety nie mogłem się doszukać, ale w orzeczeniach z 2016 i 2017 roku, przywołując jego kartotekę wspominają o wcześniejszych skazaniach, odnoszą się do nich tylko jako "felony offence" albo "felony offender".

@up felony offence w moim zrozumieniu oznacza to rażące naruszanie porządku prawnego po naszemu mówiąc.