Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2019-04-06, 10:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lokal.szczecin 2019-04-06, 10:53 17
UP. Ty tak na serio??
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 11:00 1
Wczoraj na tym stadionie wygrał Liverpool. Ja wiem Jamie Carragher i Gary Naeville to Legendy LFC i Manu a ona może jest za Man City?
Zgłoś
McQurwa 2019-04-06, 11:14
Dali jej do zrozumienia,że pomyliła kanały TV, to nie:
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 11:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
freaky 2019-04-06, 11:44 37
Mi to wygląda na ustawiony żart, tym bardziej, że zrobili to jednocześnie. Wyszło zajebiście
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 12:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 12:12 1
bakus1233 napisał/a:

To plucie komuś na ryj jest nielegalne??

Gdybyś komuś napluł na twarz, byliby świadkowie albo nagranie to jesteś umoczony.

P.S. Wiem co mówię.
Zgłoś
Paniczyk 2019-04-06, 12:17 2
Zgłoś
piasekmaster 2019-04-06, 12:21 8
100Burned napisał/a:

Gdybyś komuś napluł na twarz, byliby świadkowie albo nagranie to jesteś umoczony.
P.S. Wiem co mówię.

widzę nie nie wiesz. to jest feministka, zwolnili ich kolegę z który przez lata współpracowali zęby ona dostała tą posadę, tak własnie walczą feministki wpraszają się tam gdzie być nie powinny, przy okazji ona niema wiedzy piłkarskiej więc nie wiem co innego maze tam robić jak się nie wypowiadać i dać mówić zawodowcom.

teraz rozumiesz???
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 12:24 7
Zgłoś
piasekmaster 2019-04-06, 12:32
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 12:49 5
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-06, 13:58 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem