Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Balonacja80 2025-07-07, 14:10 9
Tęczowy Rafałek niczego by nie zmienił. W tej chwili w Polsce nie ma praktycznie bezrobocia ,a gospodarka chce się rozwijać ,więc kto ma to robić? Brak rąk do pracy! ZUS jeszce żyje ale ledwo. Według wyliczeń za 30 -40 lat ZUS będzie stać na wypłacanie emerytur , które będą miały wartość o połowę mniejszą niż obecni chyba, że będzie zasilany czymś z zewnątrz lub będzie dużo ludzi pracowało którzy będą dużo zarabiali i płacili duże składki ZUS,to może jakoś to będzie . Tak czy siak u nas (w Europie)rąk do pracy brak ,a na całym świecie jest duży wyż demograficzny i czy chcemy czy nie ,czy jakaś konfederacja czy inny PiS będzie obiecywał ,że do tego nie dopuścić zwyczajnie bezczelnie kłamanie ,albo jest po prostu głupcem!
Zgłoś
Kidl3r 2025-07-07, 14:11 1
I tak będziemy bo za dużo walicie w piwnicy, a za mało w dziure

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
Henryk_Kwinto 2025-07-07, 14:24 2
Jakoś w ogóle mi ich nie szkoda.
Zgłoś
smc 2025-07-07, 15:04
Ci Francuzi nigdy nie nauczą się jeść nożem i widelcem.

Robić taki gnój tak, gdzie się mieszka, to trzeba być poj🤬ym. Ale w końcu kto normalny je żaby i ślimaki, oraz jeździ renault...
Zgłoś
darek1234 2025-07-07, 15:09 10
Wysrywy konfy, pisu i innego gówna. Wcale mi nie żal ich wyznawców, bo ich poziom umysłowy jest poniżej normy. Inna impreza niż "ubogacenie" - debilne słowo wyżej wymienionych - dlatego admin powinien dać autorowi bana
Zgłoś
Delikwent 2025-07-07, 15:12 20
darek1234 napisał/a:

Wysrywy konfy, pisu i innego gówna. Wcale mi nie żal ich wyznawców, bo ich poziom umysłowy jest poniżej normy. Inna impreza niż "ubogacenie" - debilne słowo wyżej wymienionych - dlatego admin powinien dać autorowi bana

Podrap swojego chłopaka po jelicie i się uspokój wysrywie
Zgłoś
darek1234 2025-07-07, 15:14 7
Delikwent napisał/a:

Podrap swojego chłopaka po jelicie i się uspokój wysrywie

Delikwent, dobry nick. Jesteś właśnie tylko delikwent. Zatem idź do swojej pisowskiej konfy i nadstaw dupę. Pan Kaczor przyjdzie niebawem
Zgłoś
allshadows 2025-07-07, 15:42 1
cos pieknego
Zgłoś
Ramiell 2025-07-07, 15:52 2
Inżyniery stwierdzili że szkło w szybach jest nieprawidłowe.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-07, 17:11 5
darek1234 napisał/a:

Właśnie, pamiętam, że tego słowa "ubogacenie (duchowe)" używały dawno temu klechy, dawny prymas Glemp szczególnie. Prawica przejęła od swoich nauczycieli, bo nikt inny tak nie mówi.
Zgłoś
MysteryMan 2025-07-07, 17:11 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Mieliśmy mieć po październiku 2023. I co? I c🤬j. Mur jak stał, tak stoi. Prawo do azylu zawieszone, a teraz jeszcze kontrole na granicach.
Coś wam się nie klei ta narracja.

Tak i zabronili latać ludziom dronami co za przypadek.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-07, 17:13 6
MysteryMan napisał/a:

Tak i zabronili latać ludziom dronami co za przypadek.

Dronami? Że prywatnym osobom zabronił? I k🤬a dobrze. Używa ich Straż Graniczna, tyle wystarczy.
Zgłoś
MysteryMan 2025-07-07, 17:14 11
TwójCzarnyPan napisał/a:

Handelek to najmniejszy problem. Najgorzej, że PiSiury te setki tysięcy wiz naprawdę wydali, legalnie i nie, a teraz wszyscy zapomnieli i "wina Tuska".

Ja jebie, c🤬j mnie obchodzi co robił tamten rząd jakie to ma znaczenie teraz bo nie rozumiem ? Teraz rządzi kto inny a takie przerzucanie się gównem a bo tamci robili tak co to k🤬a ma być przedszkole ? Mam przymykać oko na to co robią ci bo tamci też byli c🤬jowi ? Przecież to kpina.

[ Dodano: 2025-07-07, 17:15 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dronami? Że prywatnym osobom zabronił? I k🤬a dobrze. Używa ich Straż Graniczna, tyle wystarczy.

No to już wiele wyjaśnia jak masz takie zdanie...
Straż graniczna taksówki k🤬a.
Zgłoś
goslaw3 2025-07-07, 17:18 2
juz niedlugo za twoim oknem....
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-07, 17:32 6
MysteryMan napisał/a:

Ja jebie, c🤬j mnie obchodzi co robił tamten rząd jakie to ma znaczenie teraz bo nie rozumiem ? Teraz rządzi kto inny a takie przerzucanie się gównem a bo tamci robili tak co to k🤬a ma być przedszkole ? Mam przymykać oko na to co robią ci bo tamci też byli c🤬jowi ? Przecież to kpina.

Ma znaczenie, bo wydali im wizy pracownicze, które wielu odnowiło po kilka razy aż dostali pobyt stały. Więc kto jak kto, ale PiSiacy powinni zamknąć ryje.
Uczciwie mówiąc, jedynie konfederaci mają moralne prawo krytykować jednych i drugich, ale tylko dlatego, że nigdy nie rządzili. A PiSowscy hipokryci z ich bojówkarzem Bąkiewiczem - morda w kubeł.

[ Dodano 2025-07-07, 17:37 ]
MysteryMan napisał/a:

No to już wiele wyjaśnia jak masz takie zdanie...
Straż graniczna taksówki k🤬a.

Jakie zadanie? Troluję tu z własnej i inicjatywy, nikt mi nie daje zadań. A prywatne drony wszędzie na świecie stały się wrzodem na dupie, od kiedy byle jełop może sobie takiego kupić. W niczym nie pomagają, a tylko utrudniają. Akcje ratunkowe, policyjne, gaśnicze itp.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie