Gdyby wygrał tęczowy Rafałek, coś takiego mielibyśmy jeszcze w tym roku u siebie
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
W PL też to będzie to tylko kwestia czasu
Pytanie kto zapłaci podatek węglowy od spalonych aut, gdzie jest Greta, gdzie jest Unia z zielonym ładem ja się pytam!!!
Gdyby wygrał tęczowy rafałek…a co on poświęcony jest? Wszyscy mają tendencje wp🤬lać polityków do problemów, bo to chyba jacyś bogowie są, czy o co tu chodzi?
Każdy polityk może tylko tyle ile mu ludzie pozwolą i taka jest prawda. To co się dzieje na zachodzie to efekt propagandy i niedoj🤬ia mózgowego, obywatele Polsko chyba jeszcze do takiego stanu mają daleko, ale może się mylę, mieszkam na słowacji, tu jest do dupy w zupełnie inną stronę.
Niech zgadnę, po demonstracji pod hasłem "Fri Palestajn"?
Tulkas napisał/a:
Pytanie kto zapłaci podatek węglowy od spalonych aut, gdzie jest Greta, gdzie jest Unia z zielonym ładem ja się pytam!!!
Cytat:
Gdyby wygrał tęczowy Rafałek, coś takiego mielibyśmy jeszcze w tym roku u siebie
Mieliśmy mieć po październiku 2023. I co? I c🤬j. Mur jak stał, tak stoi. Prawo do azylu zawieszone, a teraz jeszcze kontrole na granicach.
Coś wam się nie klei ta narracja.
Niedługo w Polsce.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Najbardziej mnie rozp🤬ala wycie pisiaków i konfederastów, że Tusk miał pootwierać granice, a zmienił zdanie i robi to co PiS.
Komedia normalnie. Taki zawód wam sprawił.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Mieliśmy mieć po październiku 2023. I co? I c🤬j. Mur jak stał, tak stoi. Prawo do azylu zawieszone, a teraz jeszcze kontrole na granicach.
Coś wam się nie klei ta narracja.
dokładnie, to p🤬lenie głupot już nudzi (handelek wizami nie przeszkadzał)
Spychacz napisał/a:
dokładnie, to p🤬lenie głupot już nudzi (handelek wizami nie przeszkadzał)
Handelek to najmniejszy problem. Najgorzej, że PiSiury te setki tysięcy wiz naprawdę wydali, legalnie i nie, a teraz wszyscy zapomnieli i "wina Tuska".
Cytat:
I tak to będziemy mieć niezależnie czy będzie tęczowy rafał i czy Twój pisowski alfons.
Grilla rozpalali, ale chyba wiater zawiał
psck
2025-07-07, 13:55
Na filmiku są przedstawione skutki protestów francuskiej skrajnej prawicy 😀
Łapka w dół za skrajnie idiotyczny opis zapewne autorstwa jakiegoś pryszczatego i skrajnie głupiego koniobijcy 😁
Fajowo tam mają, tak europejsko i w ogóle tak nowocześnie, nie to co nasz zacofany zaścianek...