Gdyby wygrał tęczowy Rafałek, coś takiego mielibyśmy jeszcze w tym roku u siebie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Gdyby wygrał tęczowy Rafałek, coś takiego mielibyśmy jeszcze w tym roku u siebie
Pytanie kto zapłaci podatek węglowy od spalonych aut, gdzie jest Greta, gdzie jest Unia z zielonym ładem ja się pytam!!!
Tulkas napisał/a:
Pytanie kto zapłaci podatek węglowy od spalonych aut, gdzie jest Greta, gdzie jest Unia z zielonym ładem ja się pytam!!!
Cytat:
I tak to będziemy mieć niezależnie czy będzie tęczowy rafał i czy Twój pisowski alfons.
Na filmiku są przedstawione skutki protestów francuskiej skrajnej prawicy 😀
Łapka w dół za skrajnie idiotyczny opis zapewne autorstwa jakiegoś pryszczatego i skrajnie głupiego koniobijcy 😁
Łapka w dół za skrajnie idiotyczny opis zapewne autorstwa jakiegoś pryszczatego i skrajnie głupiego koniobijcy 😁
Fajowo tam mają, tak europejsko i w ogóle tak nowocześnie, nie to co nasz zacofany zaścianek...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie