Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-07-31, 17:45 21
nie znam głupszych ptaków od gołębi... to takie p🤬lone patologiczne pustaki których siłą jest tylko rozmnażanie się i sranie
Zgłoś
TRQPL 2020-07-31, 18:04 5
Miałem nadzieje że przelexi przez silnik

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Budrys2000 2020-07-31, 18:17 57
Halman napisał/a:

nie znam głupszych ptaków od gołębi... to takie p🤬lone patologiczne pustaki których siłą jest tylko rozmnażanie się i sranie

Czyli taki zwierzęcy odpowiednik lewaków
Zgłoś
Konto usunięte 2020-07-31, 18:20 6
No i co k🤬a że siedzi stało się coś po h🤬j wrzucasz takie gówno bez ofiar śmiertelnych i latających flaków
Zgłoś
Dorik 2020-07-31, 18:21 1
Budrys2000 napisał/a:

Czyli taki zwierzęcy odpowiednik lewaków

chyba murzynów
Zgłoś
Silverface 2020-07-31, 18:53
Moim zdaniem to gołąb pocztowy, albo uchodźca/nachodźca i chcę się przedostać do innego kraju.

Btw. Ostatnio było coś takiego, że gostek wiadomej karnacji, chciał polecieć w silniku samolotu, to może ten gołąb wziął z niego przykład.

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
mygyry 2020-07-31, 18:56 12
Może mi ktoś wytłumaczyć czy ja k🤬a nie nadążam za jakąś modom, że każdy filmik musi być ucięty w kulminacyjnym momencie,
bo inaczej nie odpowiadałby trendom czy o c🤬j k🤬a chodzi
Zgłoś
luja27 2020-07-31, 20:09 2
Na harda z tym materiałem kwintesencja sadola

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
35i 2020-07-31, 20:29
~Halman napisał/a:

Kury. Ten grzebień latający w trakcie kręcenia łbem jeszcze dodaje im uroku.
Zgłoś
Essent 2020-07-31, 20:30
~Halman napisał/a:

No tak, w dodatku srają mi na auto
Zgłoś
Eknen 2020-07-31, 20:38 1
~Halman napisał/a:

ho, ho nie dość , że nie są głupsze od innych ptaków , to pozytywnie przechodzą test lustra , co więcej posiadają najlepszą fotograficzną pamięć ze wszystkich ptaków oraz rozumieją koncepcję czasu i przestrzeni. Ich liczebność świadczy o sukcesie ewolucyjnym, który raczej skorelowany jest ze sprytem i inteligencją , a nie głupotą .
Zgłoś
McQurwa 2020-07-31, 21:04 2
Eknen napisał/a:

ho, ho nie dość , że nie są głupsze od innych ptaków , to pozytywnie przechodzą test lustra , co więcej posiadają najlepszą fotograficzną pamięć ze wszystkich ptaków oraz rozumieją koncepcję czasu i przestrzeni. Ich liczebność świadczy o sukcesie ewolucyjnym, który raczej skorelowany jest ze sprytem i inteligencją , a nie głupotą .

Przeceniasz ich, o szczurach też chodzą takie teorie

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
jagielski 2020-07-31, 21:42
Kamerzysta do piachu.
Zgłoś
siewier666 2020-07-31, 21:56
najszybszy gołąb świata
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie