👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie wziął ją na łebka: wyrzuci mnie pan gdzieś "po trasie". Wsio normalno.
babka miała duzo szczescia ze to przezyła i ze potem nie zmuchnął jej z planszy życia jakis inny "struś pędziwiatr"
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
Mnie dziwi to że typ się zatrzymał ..... Przeciesz tam to jest wsio normalna
silwerbalk napisał/a:
Mnie dziwi to że typ się zatrzymał ..... Przeciesz tam to jest wsio normalna
Nie doszukuj się tu ludzkich odruchów, zatrzymał się żeby wj🤬 do bagażnika i mieć co por🤬ać wieczorem. Jak się pośpieszy, to może jeszcze ciepłe będzie miał.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.

Taksiarz zasnął.. Qurwa co to za opis? Sam zasnąłeś chyba wstawiając ten film.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie