Kierowca będzie miał przej🤬e za przemyt... A mógł zostawić autokar na kilka dni w te piękne słoneczne dni na parkingu...
Mnie to tam dziwi, że zamiast p🤬lnąć tym NIELEGALNYM imigrantem na glebę aby znał swoje miejsce to tak grzecznie i kulturalnie się p🤬lą.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wyszedł grzecznie i od razu ustawił się do przyjęcia kuli w potylicę..

To nie pasażer. To silnik.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A policjant mówi do niego " Nie klękaj synu, trafiłeś do raju. Za moje podatki będziesz miał to czego nawet moja rodzina nie ma"
Pod ścianę i ołowiem między oczy. Nagranie do neta i ilość nielegalnych imigrantów spada lawinowo.
fantomasik napisał/a:
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że kolor skóry jest adekwatny do formy podróży...
![]()
Nie przesadzaj, to nie szambowóz tylko autokar...