👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy strzelał z 4 naraz czy można było pojedynczo wystrzelać, choć mały kaliber ale jak strzeli w jajko to nie za ciekawie pewnie...

masz po lewej stronie paska cztery spusty...
*klamry a nie paska ^^
*klamry a nie paska ^^

no iście wyk...ony pasek w ch u j !!! possam psie bile za taki pasek!!!
widziałem już ta klamrę na żywo niezła zabawka ale ponoć z celnościa był problem
@up
przez grzeczność nie zapytam czy widziałeś czy sprzączka odcisnęła się Tobie na czole
przez grzeczność nie zapytam czy widziałeś czy sprzączka odcisnęła się Tobie na czole

Leć na główną. Zajebista klamra, jak to teraz mówią: SWAG w opór!
Byly jeszcze inne modele
Design ma sie rozumiec. a samych klamr bylo malo wyprodukowanych.

heh wyobraźcie sobie sytuację w której macie taki właśnie pas - załadowany!! No i akurat tankujecie w jakimś barze no i nagle jak to po kilku browarach nachodzi ochota na puszczenie leja, w głowie szumi, pęcherz napiera a w głowie wałkujecie to samo zdanie ,,obym się nie pomylił, obym sobie nie odstrzelił pindola,, i tak za każdym wyjściem do wc.

govinem napisał/a:
Byly jeszcze inne modele
Design ma sie rozumiec. a samych klamr bylo malo wyprodukowanych.
buhahah mało ? Chyba 1 która stanowi radosną twórczość autora i jest na tym foto....SWAGwaffe ot gejowska wunderwaffe XXI wieku

Hmm zdaje mi się że jest to wyposażenie w razie pojmania do niewoli, czyt: samobójstwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie