Cytat:
Pasożytnictwo, parazytyzm – forma antagonistycznego współżycia dwóch organizmów, z których jeden czerpie korzyści ze współżycia, a drugi ponosi szkody. Termin ten stosowany jest w biologii – w odniesieniu do dwóch organizmów różnych gatunków – oraz w socjologii, gdzie pasożytnictwem nazywany jest próżniaczy tryb życia osoby zdolnej do pracy[1]. Zbliżonymi do pasożytnictwa formami – spotykanymi w biologii rozwoju – są szczególne taktyki rozrodcze prowadzone przez parazytoidy, pasożyty lęgowe oraz niektóre gatunki tzw. pasożytów płciowych (np. matronicowate).
Słabo, myślałem, że da jej z pięści w mordę. Albo, że wyleje jej gorącą zupę na ryj :/
Nienawidzę, gdy ktoś mi podbiera z talerza.
up
W twoim przypadku to chyba z miski.
czy tylko ja myślałem że ona wp🤬la robale?
To nie pasożytnictwo tylko cwaniactwo.
Cwaniak ją zrobił w h🤬ja.
Ale nawet fajna azjatka taka całkiem r🤬able.
J................3
2017-10-26, 21:42
Ależ spojrzała na niego z ukosa...
Troche to wk🤬iające, że wiadomo, że to ustawka.
Ale za zrobienie baby w c🤬ja zawsze piwo
Zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu!!!
K🤬a , nie wiem jak można wymyślić, żeby zupę jeść pałeczkami .
c................n
2017-10-26, 22:25
Jadł ktoś kiedyś ten ramen cały czy inne kitajskie zupy? Na każdym kanale kulinarnym to teraz robią a mnie ciekawi czy to faktycznie takie dobre. Nie lubię sushi ani sajgonek i dlatego się wstrzymuje przed przygotowaniem.
@up Ja jadłem. Był całkiem dobry, kilka nowych nieznanych mi smaków, odpowiednio przyprawiony i mega sycący.
Jak się uśmiechnęła to mi stanął... Jajebie, żona znowu powie ze konia waliłem...
Typowe babsko... piącha w ryj za to.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.