Tutaj trzeba oddać jednak, że skrzynie automatyczne tym bardziej dwusprzęgłowe DSG są górą nad manualami, ale... ALE jednak JAPONIA>NIEMCY co do aut. Jak na całkiem nowe auta które w 99,9% są brzydkie ta Subarynka jest piękna <3
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-27, 18:26
konto usunięte
2015-03-27, 18:31
Jak dobrze, że rejestracje to PO i KR... O dwa hałaśliwe złomy mniej na warszawskich drogach...
konto usunięte
2015-03-27, 18:35
VW - nazistowska spuścizna ... (jak można kupować od morderców ,ludobójców , gw🤬cicieli , złodziei ...)
Subaru fajna zabawa ale nie warta tyle kasy na PLN w przeliczeniu ;P
konto usunięte
2015-03-27, 19:16
W.S.N.R. napisał/a:
Jak dobrze, że rejestracje to PO i KR... O dwa hałaśliwe złomy mniej na warszawskich drogach...
Jak was w końcu otoczą murem i zaleją wodą (ewnetualnie zbombardują) będzie ciszej o 1700000 debili.
Pewnie nie wpadłeś na to że to auta leasingowe i mogą równie dobrze jeździć po warszawce jak i Gdańsku...
konto usunięte
2015-03-27, 19:25
Nie zesrajcie się już z tą krytyką, po pierwsze nie należy ich porównywać, to zupełnie inna klasa samochodów, po drugie, ciekawe który z Was miał styczność z nowym Passatem, wiem, że może jest nudny, ale w klasie samochodów tego segmentu wyznacza nowy poziom zarówno pod względem wykończenia, komfortu i prowadzenia. Ale do kogo ja to piszę, pewnie i tak prawka nie macie.
Maxior a skąd Ty to wiesz, że nowy Passat wyznacza nowy poziom względem wykończenia, komfortu i prowadzenia?? Z tego co mi wiadomo, to żaden w historii VW nie prowadził się tak dobrze jak konkurencyjny (w danym segmencie) Ford i prawdopodobnie teraz będzie to samo. Komfort?? VW pod względem wygody na pewno nie przebije Citroena C5 z hydraulicznym zawieszeniem, tego przy zastosowaniu konwencjonalnego zawieszenia po prostu NIE DA SIĘ PRZEBIĆ. A wykończenie?? Prawdopodobnie będzie rzeczywiście najlepiej złożonym i dopieszczonym autem w klasie (ale do np poziomu wykończenia BMW 5 albo Audi A6 to i tak mu sporo będzie brakowało).
Podsumowując nowy Passat to prawdopodobnie bardzo spoko wozidło, ale niestety 80% tych aut nie będzie wyposażona w super mocny silnik 2,0TDI czy 2,0 TSI, większość będzie nudna jak flaki z olejem, bez pakietów R'line, S'ine czy Highline, bez automatów czy skórzanej tapicerki, od to zwykły, nudny ale i też poprawny do ''bulu'' dupowóz.
Nigdy nie byłem zwolennikiem Passatów, ale nowy Passat jest pierwszym modelem VW (no oprócz Phaetona ale to już nie jest zwykłe auto...) który mógłbym mieć.
Kocham takie tematy. Gównoburza zawsze w modzie.
konto usunięte
2015-03-27, 22:01
@up:
czytać to i uczyć się.
konto usunięte
2015-03-28, 2:12
konto usunięte
2015-03-28, 3:28
Tylko Ikarus 260 a nie jakiś Psot czy Szuruburu.
moga miec nawet 2 sekundy do setki.
I tak wybieram mercedesa

.
najlepiej w140, w124 czy r129.

(oczywiscie nowymi modelami tez bym nie pogardzil ale niestety nie dla psa kielbasa)