Tysiące pasków stoi sobie i gnije w spokoju, bo hamburgejros nie lubią tedeików.
Janusze niech nie oglądają, bo będą płakać.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha, cuda... benzyna,to nie paliwo tylko rozpuszczalnik, a ja truje jak 3 cięzarówk,i a nie trzech malarzy
To sa auta odkupione od właścicieli po aferze jak wyszła u vw. Na youtubie pod tym filmem sa komentarze że, vw płaci więcej za używane auto niż ktoś zapłacił za nowe. Ratują wizerunek
A więc to są te słynne "fabrycznie używane passaty" myślałem, że to tylko legenda.
konto usunięte
2017-03-31, 23:25
Tranzystor bez spiny. Napisałem co ludzie piszą pod tym filmem na yt.
konto usunięte
2017-04-01, 10:13
Abraxus napisał/a:
Rozumiem amerykanów bo grzechotniki daje się do maszyn - do ciągników, do statków, do agregatów. Prawdziwe auto ma jeździć na benzynie.
Większych bzdur jak żyję nie słyszałem.
Szeryfian napisał/a:
Większych bzdur jak żyję nie słyszałem.
Oburzony właściciel samochodu na gnojówkę?
auto-swiat.pl/wiadomosci/europa-dieslem-stoi-swiat-jezdzi-tylko-benzyn...
Nie ma co ukrywać, diesel to jest silnik typowo "robotniczy". Większy moment, wyższa sprawność, ale syfi na czarno i jest konstrukcyjnie trudniejszy. Era silników wysokoprężnych w cywilnych samochodach powoli się kończy, szczególnie że dobra benzyna z turbo również bierze od dołu i nie potrzebuje wielkich idiotyzmów ludzkości, czyli DPF i adblue.
VW to dobrze przekalkulował i zadbał o wizerunek marki. Za chwile wszystkie Passaty będą elektryczne więc naród Amerykański weźmie wszystko od nich bo przecież to dobra firma i można im zaufać....( zabrali 2.0 Tdi więc cool).
Nie ma co spinać dupki... za kilka lat ropa będzie towarem deficytowym ( a przynajmniej takim go uczynią), więc cóż przyjdzie nam akumulatory ładować.