Janusze niech nie oglądają, bo będą płakać.
podpis użytkownika
plotę bzdury
Wątpię, coś czuję że te auta jak jeszcze trochę postoją znajdą się na rynku wtórnym w jakimś Meksyku czy innej Brazylii. Nie wierzę że VW tak po prostu to oleje. Ewentualnie obniżą tak ceny że w końcu ktoś to kupi (czyli jakiś cz🤬ch albo meksyk ewentualnie biedniejszy biały) A co do ekologii to chyba sam w to nie wierzysz co piszesz. Po pierwsze nikt w takiej firmie jak VW-Audi się tym nie przejmuje a po drugie rządu też to nie interesuje.
A ja podejrzewam, że zostaną przed dalszą sprzedażą, w majestacie prawa oczywiście!, zmuszeni do dostosowania samochodów do norm spalin, których rzekomo miały przestrzegać, aby dostać zniżkę podatkową (co pewnie technicznie nie będzie wykonalne); druga opcja to pokazowe niszczenie samochodów, żeby pokazać, że niby korporacje nie mogą sobie pogrywać z rządem.
To sa auta odkupione od właścicieli po aferze jak wyszła u vw. Na youtubie pod tym filmem sa komentarze że, vw płaci więcej za używane auto niż ktoś zapłacił za nowe. Ratują wizerunek
podpis użytkownika
Koneser kobiecego ciała oraz wyznawca sapioseksualizmu.Rozumiem amerykanów bo grzechotniki daje się do maszyn - do ciągników, do statków, do agregatów. Prawdziwe auto ma jeździć na benzynie.
Większych bzdur jak żyję nie słyszałem.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonpodpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...