Coś ciekawego musiało być za oknem, że tak wszyscy skoczyli oglądać...
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Potworna siła uderzenia, a wbili się jak rzutki do darta.
EDIT: Na dodatek skojarzyło mi się z Magicznym Autobusem!!
EDIT: Na dodatek skojarzyło mi się z Magicznym Autobusem!!

podpis użytkownika

@Devilyn: Gdzie ty widzisz murzyna choć jednego? Chcesz być fajny na siłę? C🤬ja, piwa nie dostaniesz.
Właśnie to jest dziwne. Jest nakaz zapinania pasów w osobówce, a w autobusie nie. Przecież podczas kolizji robi się właśnie taka sieczka z ludzi, jeden zabija masą swojego ciała drugiego.
Właśnie to jest dziwne. Jest nakaz zapinania pasów w osobówce, a w autobusie nie. Przecież podczas kolizji robi się właśnie taka sieczka z ludzi, jeden zabija masą swojego ciała drugiego.
@up dokładnie
kij z tym, że autobus ma dużą masę i jakieś wypadki nie będą śmiertelne, jak nawet mała wywrotka na bok i już kręgosłupy połamane
kij z tym, że autobus ma dużą masę i jakieś wypadki nie będą śmiertelne, jak nawet mała wywrotka na bok i już kręgosłupy połamane

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

@Noriax
Obecnie produkowane autobusy wycieczkowe mają pasy i wg. kodeksu pasażerowie muszą je zapinać. Wiadomo, że nie dotyczy to starszych autobusów (a tych jest 99%) i miejskich (bo za wolno jeżdżą).
Obecnie produkowane autobusy wycieczkowe mają pasy i wg. kodeksu pasażerowie muszą je zapinać. Wiadomo, że nie dotyczy to starszych autobusów (a tych jest 99%) i miejskich (bo za wolno jeżdżą).
kanar do autobusu wsiadl, a na bocznej szybie jest napis-
-wyjscie ewakuacyjne-
chcialy sp🤬olic.
-wyjscie ewakuacyjne-
chcialy sp🤬olic.

Bo jedna śmierć to tragedia, wiele to statystyka. Tak uczył Stalin, więc tak jest.
@fylypek
szkoda, że to nie ty jechałeś w tym autokarze, jednego kretyna mniej by było.
szkoda, że to nie ty jechałeś w tym autokarze, jednego kretyna mniej by było.