Materiał do nowych nie należy ale jak najbardziej aktualny
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzw Arabii Saudyjskiej czy Iranie jest 100% muzułmanów i też tam ludzie normalnie chodzą do pracy, zarabiają, żenią się, ciupciają, jak komuś bardzo zależy to i faceta w anal wyłomocze i piwa się napije i wieprzowinkę przekąsi ...
Chrześcijanie - jeszcze długo Muzułmanie będą musieli się wysadzać by wyrównać ilość krwi przelanych przez nas - cywilizowanych uczniów Jezusa.
Nie jestem za tym by islamizować Europę ale zanim zaczniecie hejtować to poczytajcie, popatrzcie, pojedźcie gdzieś gdzie Islam jest religią dominującą
Takich głupot nie słyszałem i to juz dawno : D
yłem w Arabii Saudysjkiej i opowiem:
Do Arabii Saudysjkiej mogą i wiza jak wiza do wiekszości krajów na innych kontynentach. I nie tylko innowiercy ale muzłumanie, też muszą wystąpić o wize. Tu już obaliłem pierwszą twoją głupote.
Teraz druga: Nikt na siłę nie musi przyjmować Islamu, bo taki człowiek nadal będzie nie wierzący jeżeli robi to bez intencji.
Nie ma żadnego zakazu na temat Biblii
W naszej wierze trzebą ją szanować jak jak Koran.
Co do gejów to nie wiem jak tam jest ale nagle taki obrońca się zrobiłeś ?
To samo z Jezusem(ponieważ uznajemy go za proroka).
Najwięcej ludzie mają do powiedzenia Ci, którzy nic nie wiedzą.
Byłem w kilku krajach arabskich dość długo więc wiem co piszę. No chyba, że lepiej wierzyć telewizji i ludziom typu Józef
![]()
Najpierw poznaj Koran później ludzi ok ?
Są Ci pseudo i Ci normalni porządni.
Poczytaj sobie wypowiedzi islamskich uczonych na temat Ugrupowań terrorystycznych itp Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.
Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.
Tak czy siak oceniasz cała narody oraz wiarę na podstawie Kilku osób. A poźniej się dziwicie dlaczego Polacy mają taką opinie a nie inną.
@up
Szczerze Ci współczuje : D Dalsza rozmowa nie ma sensu tak więc skończe.
Powodzenia życzę w leczeniu kompleksów![]()