Kilka mądrych słów o "religii pokoju" i słabości Europejczyków
Materiał do nowych nie należy ale jak najbardziej aktualny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-25, 1:39
Ciekawe czy "wielcy" obrońcy religii pojawią się i tutaj.
Ma trochę racji? Każde jego zdanie to szpila, która bija się coraz głębiej i nie sposób się z nim nie zgodzić. Ostatnie zdania tyczą się wszystkich wiar a nie tylko "umorusanych gównem".
konto usunięte
2012-07-25, 8:50
"Islamofobia to nie powód to wstydu"
Piwo, piwo i jeszcze raz piwo
jestem wierzący i uważam, że facet bardzo mądrze gada. religia powinna być sprawą osobistą. ale cóż. ciekaw jestem kiedy nasi politycy pójdą po naukę do urzędników brukselskich i otworzą granice dla uchodzców z syrii czy innych krajów muzułmańskich... ahh tylu nowych wyborców...
konto usunięte
2012-07-25, 9:14
Ma racje z tym że islamofobia to nie jest wstyd. Wstyd to być lamusem który w imię pokracznie rozumianej tolerancji pozwala się terroryzować przez mniejszości etniczne lub seksualne. Teraz coraz więcej osób ma myślenie że jak nie jest się kosmopolitą to jest się faszystą... witamy w XXI w.
konto usunięte
2012-07-25, 9:23
konto usunięte
2012-07-25, 10:02
konto usunięte
2012-07-25, 10:18
Józef Piłsudski- jesteś troszkę naiwny. Na pewno masz racje z tym że pozbywanie się swojej religii jest głupie i śmieszą mnie ci co chcą być na siłę nowocześni oraz wojujący ateiści (nie ci normalni co zlewają wiarę) bo nie biorą pod uwagę tego że teraz nikt ich z batem nie gania do kościoła, mogą to po prostu olać i nikt im nic nie zrobi a w miejsce Chrześcijańskiego porządku zawsze może przyjść gorszy który w przeciwieństwie do Kościoła Katolickiego może opierać swoje działania na zastraszaniu, terrorze. Ale wina nie leży po stronie Muzułmanów którzy tu przyjeżdżają tylko po stronie tych którzy ich tutaj wpuszczają. Jak słusznie zauważył Gała1910 to krawaciarzom zależy na tym żeby zniszczyć obecne zasady żeby móc zaprowadzić własne. Moim zdaniem Muzułmanie nie przejmą Europy i Świata bo za mordę i tak wszystko trzyma "naród wybrany" i ci Muzułmańscy imigranci którzy zaludniają Europę to tylko narzędzie w ich rękach do podzielenia społeczeństwa bo wiadomo że w jedności siła a gdy nie ma jedności to trudniej przeciwstawić się kiedy jest taka potrzeba. Do tego prędzej czy później to doprowadzi do wojny a na wojnie biurokraci mogą wiele ugrać. Po pierwsze- jeszcze bardziej zniechęcić ludzi do religii żeby potem zaprowadzić swoje "jedyne, słuszne" zasady. Po drugie- zginie sporo osób a "panom tego Świata" zależy na redukcji liczby ludności. Po trzecie- jak zawsze na wojnie można zarobić.
Józef Piłsudski - jestem ateistą i przeciwstawiam się islamizacji. Nie możesz łączyć porzucenia religii z zezwoleniem na zalewanie kraju i europą inną religią. Tak samo jak jestem ateistą i sprzeciwiam się homosiom. Od razu uprzedzam znając Twój sposób dyskusji: nie, nie mam statystyk i przepraszam za ogólniki.
konto usunięte
2012-07-25, 10:42
konto usunięte
2012-07-25, 11:18
Zdaje sobie sprawę z sytuacji demograficznej i co do takiej sytuacji doprowadziło i niestety ale biali ludzie w tym Polacy do trzeciego tysiąclecia już dawno nie będą istnieć ale to nie zmienia faktu że tak jak pisałem kolorowi + tego typu tolerancja to tylko narzędzie w rękach syjonistów do zaprowadzania swojego porządku. Na koniec taka śmieszna uwaga dotycząca tolerastów za których myślą media głównego nurtu. Jak usłyszą o Islamistach z Afganistanu, Arabii Saudyjskiej itd. to pierwsza myśl jaka przychodzi im do głowy że to niebezpieczni terroryści, barbarzyńcy, dobrze że tam USA "zaprowadza demokracje" a jak podobni Islamiści zjeżdżają się do Europy to ci sami toleraści widzą w tym postęp obyczajowy i cywilizacyjny krok do przodu

Ci sami toleraści którzy akceptują pedalstwo a w tym że kobieta rodzi dzieci i zakłada rodzinę widzą dla niej jakąś ujmę bo przecież nowoczesna kobieta musi się zaharowywać w korporacjach i zmieniać partnerów jak rękawiczki "bo jest wyzwolona" jednocześnie są za zjazdem ludzi którzy kobiety traktują gorzej niż zwierzęta a za homoseksualizm karzą śmiercią. Dla mnie to tylko dowód że ci co słuchają tzw. postępowców to zwykłe, niemyślące logicznie bydło. Tolerancja jest dla naiwniaków bez własnego zdania którzy kiedyś zapłacą za swoją krótkowzroczność.