A masz ty niezdarna konino
trochi monotonne ale miłe dla oka
Bardzo szukałem i nie znalazłem bo może ktos h🤬jowo otagował
Gdy widzę jak ktoś tak kopie konia w brzuch piętami, albo okłada palcatem po słabiźnie, to sama mam ochotę wyrwać mu ten bat i okładać po ryju, aż się nie nauczy jak się postępuje z koniem. Banda kretynów.
q................5
2014-10-04, 17:57
A ja jak widzę facetów w tak spedalonych strojach to zaraz mi się przypomina, że te angole to więcej złego niż dobrego dla ludzkości zrobiły.
Filmik c🤬jowy, to nie forum miłośników koni.
R................x
2014-10-04, 18:17
"o wyyyyyyp🤬aaaaalaaaaaj, ja ciebie nie chce znac, ty k🤬o wyj🤬a mlotem pneumatycznym cos tam cos tam"
do modow: to jest cytat, nie moja osobista opinia
m................k
2014-10-04, 18:37
quartz75 napisał/a:
Filmik c🤬jowy, to nie forum miłośników koni.
Kto nie lubi koni, ten ciota i chvj.
A to k🤬a co ? Offroad koniem ?
m................s
2014-10-04, 20:03
dżokeje p🤬lone
B................a
2014-10-04, 20:26
@Up chyba dżogeje
m................6
2014-10-04, 20:27
kon by sie usmial
Riva
2014-10-04, 21:29
Widać przecież, że są to profesjonalne konie występujące na zawodach jeżdzieckich skaczące przez przeszkody, a tu mają trening, a nie tak dla jakiegoś widzimisie ci jeżdżcy każą im skakać przez rzeczkę
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
P................1
2014-10-04, 21:35
Konny off road tego jeszcze nie widziałem
fajniej by sie ogladalo gdyby jakis pedal filmowal by to w poziomie a nie w pionie syndrom pionu pewnie krecone srajfonem
Riva, Nie zgodzę się, bo trening skokowy tak nie wygląda, a sprzęt(nawet do treningu) cross-country wygląda zupełnie inaczej, zarówno jeśli chodzi o ekwipunek jeźdźca jak i konia. Profesjonalny jeździec nie kopie konia, nie ciągnie za wodze jak początkujący, tylko w terenie trzyma półsiad i miękki kontakt z pyskiem konia, no i nie okłada go palcatem, w ogóle, a co dopiero po słabiźnie. Ja stawiam że to banda snobów trenujących przed polowaniem, albo zwykli ludzie którzy pojechali w teren.
@up Dokładnie, Grupa osób, która lubi polować tak jak to się robiło kiedyś, chciałbym kiedyś uczestniczyć w takim a w razie niepowodzenia zawsze można wp🤬lić konia