Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cała twoja argumentacja jest gówno warta niedouczony buraku, bo nawiasem mówiąc nie chodzę do kościoła. I co teraz?
Sprzeciwiłem się bezprawnemu i rynsztokowe mu zachowaniu, ponieważ potrafię w takich sytuacjach kierować się logika, a nie emocjami. Zrozum biedaku umysłowy, że taka postawa nie czyni mnie katolem, a gwarantuję ci, że moja świadomość społeczna wynika z wielu lat nauki i wielu badań i żywej ciekawości.
Pluj dalej w monitor. Poziom społeczeństwa jest tak żenująco niski, że pewnie znajdziesz kilku zwolenników swoich bredni. Krzycz głośniej, pluj w monitor bardziej, żyj w rynztoku.
W debaty to ja mogę wchodzić z profesorami lub z ludźmi, którzy mają ochotę rozmawiać, a nie z burakami cierpiącymi na manię wielkości, popełniającymi błędy logiczne w myśleniu. Żyj tak dalej, bo tak łatwiej. Wiedza i świadomość to ciężkie brzemię... A twój sposób myślenia jasno pokazał, że nie masz IQ, aby to udźwignąć. Kierujesz się ślepą nienawiścią, a argumenty dobierasz sobie do z góry przyjętej tezy.
Gardzę tobą xd pośmiałem się z ciebie, a teraz zamknij mordę i idź tam buraki zbierać. Tylko sam przez przypadek się nie załaduj do kosza, czy gdzie ty te buraki ładujesz
Tak jak powiedziałem, z debilem nie ma sensu dyskutować. Podjąłem próbę, ale już żałuję. Wracam do gardzenia taką bieda umyslową

Yntelygent

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ja jestem sąsiadem księży , mieszkam z nimi po sąsiedzku i nigdy nic takiego nie widziaem
A próbowałeś się kiedyś do czarnego odwrócić, czy może tłumaczyłeś sobie owsikami?
Nie ucieli ci przypadkiem polowy mozgu wraz z noga? Czy od teraz tolerujemy ze ksiadz sobie r🤬a?
A to jest karalne? W przeciwieństwie do pedofili chyba nie. Jak jesteś taki prawy katolik, to zgłoś to do kurii. To jest wewnętrzna sprawa koscioła.
- Ładniej będą śpiewać
- Staną się seksualnie obojętni
- Zajmą się robotą czyli powołaniem
- i wiele innych

Ważę 90 kg, rzuciłem palenie 2 lata temu i od tego czasu dość intensywnie trenuję, ostatnio na redukcji trenuję co dzień po 1,5 godziny co widać, a do tego dziary i aparycja psychopaty gw🤬ciciela.
Nie pamiętam kiedy na ulicy zaczepił mnie jakiś frajer, bo robię bardzo złe pierwsze wrażenie i jakoś nie mają śmiałości.
Więc trochę cię chyba fantazja poniosła z tym przekopaniem, prawaczku
Możesz nawet ćwiczyć hudo ale nie zmienia to faktu że jesteś pedałem czyli defektem wśród ludzi. Dodatkowo zamiast chorobę leczyć to jeszcze pedalstwo promujesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie